Haber Samsung’tan Orta Seviye Yeni Bir Windows Phone Telefon Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung’tan Orta Seviye Yeni Bir Windows Phone Telefon Geliyor
Teknoloji devi Samsung Android tabanlı Galaxy serisi akıllı telefonlarıyla akıllıtelefon sektöründeki liderliğini sürdürürken diğer taraftan Windows Phone platformu için de yeni cihazlar hazırlamaya devam ediyor. Windows Phone işletim sistemli son Samsung cihazı ise bugün Verizon üzerinden ön siparişi başlatılan Ativ SE oldu.

Öte yandan Sammobile’ın haberine göre Güney Koreli teknoloji devi orta segmentte konumlandırılmış yeni bir Windows Phone akıllı telefon üzerinde daha çalışmalarını sürdürüyor. Ativ Core adını taşıması beklenen bu yeni Windows Phone telefonun özellikleri ise segmentine göre gayet dikkat çekici görünüyor.

Samsung’tan Orta Seviye Yeni Bir Windows Phone Telefon Geliyor - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul ve 4MaGuS

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Teşekkürler.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
haber için teşekkürler

byibo

byibo

Üye
haber için teşekkürler favorim lumia 820 :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:tşk: samsung android teki gibi akıllı özellikleri wp ye getirirse her iki pazarında rakipsizi olur :) (rakipsiz demekten kastım donanım değil yazılım)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
braayn

braayn

Üye
plastik +wp=samsung Hilmi bunu sevmedi!

• Beğen
Tepkiler: Invoke
The Benefit

The Benefit

Üye
Diğer platformlar çok garip geliyor. Htc'nin de wp kısmı vardı ama Nokia daha cazip geldi bana. Neden bilmiyorum. :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
HTC One modeli ile tasarım konusunda rakipsiz bence :)

• Beğen
Tepkiler: heathrow
ademoz05

ademoz05

Üye
Müşteri kitlesi kazanır kim ne derse desin benim bile aklım gitti

heathrow

heathrow

Üye
İlgi çekici bir gelişme :)

PureFood

PureFood

Üye
Abi bunu Türkiye pazarında görelim bari Ativ-S'i es geçtiniz anladık, SE Verizon'a özel, ee bari bu dünya genelinde çıksın.

saynesim

saynesim

Üye
hayırlısı Windows Phone 8.1 gelsin benim için ne gelmiş ne gelmemiş o kadar önemli değil şu an önemli olan sistem bence hayırlı olsun şimdiden inşallah

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
BelaMonte

BelaMonte

Üye
İyi telefon

Üst Alt