Haber Samsung'tan Batarya İçinde Dinleme Cihazı Var İddiasına Cevap Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Benim hanımın telefonu s4 ondada nfc var fakat onun bataryasında böyle bir şey yok benim telefon s5 benimkinde var ayrıca bu bataryaya bağlı nfc ile ne alakası var anlamış değilim sürekli bataryayı sömürüyor
Sen aktifleştirmediğin sürece bataryana etki etmez. Öyle birşey olsaydı nfc'siz cihazların şarjı 1 hafta gitmesi gerekirdi.

MaxipmaN

Üye
tüküreyim böyle şirkete, telefonu kullanırken nasıl lolipop almaz lan bu telefon diye düşünüyorum.

fatih793

fatih793

Üye
kedidir kedi :birak:
kedidir kedi :birak:

kadikoy

kadikoy

Üye
Samsungun açıklaması mantıksız gibi;
nfc hem arka kapakta gömülü,hemde pil de diyor.Bu bir çelişki .
yersen diyor,bizde yemezler diyoruz.:dayak:

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben de anlamadım zaten. Herkes kapağa takıyor pilin içinde ne iş :D samsung hakkında kötü konuşanların bataryaları bununla patlatıyor herhalde

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Batarya üzerinde near field communicate miydi yazılışı böyle yazıyor zaten memlekette herkes mühendis olmuş haberimizi yok.

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben de oraya pil bununla daha hızlı dolar yazarım zor bir şey mi :D

PriZm

PriZm

Üye
Yanılmıyorsam Note 2 den sonra çıkan bütün cihazlarda NFC batarya üzerine gömülü. Note 2 de arka kapakta bütünleşik.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
O dilde milletin babaları telefonun bataryayı sökmüş ya üzüldüm adamlara. :kop2:

Luck Star

Luck Star

Üye
Benim telefonu internete bağlamak için kaç metre kablo lazım diyen adamın nefes aldığı ülkede yaşıyoruz. Çok normal bir durum...

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Acaba daha fazla ne kadar rezil olcaz dünyaya karşı cidden merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt