Samsung'mu Nokia'mı ?!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'mu Nokia'mı ?!
yeni telefon almayı düşünüyorum.
aklımda bir çok model ve marka var.
birçoğunu eledim sadece bu iki marka arasında kaldım
SAMSUNG--NOKİA
şimdi samsung'un 2 modeli arasında takıldım
1)galaxy ace
2)galaxy W
nokia olan telefonlarda ise
1)c6-01
bu telefonlar arasında kaldım hepside cok güzel
:oke:
başlıca istediğim özellikler
1)3G
2)3.2 mp ve üstü kamera ve flaş
3)Wi-Fi
4)dokunmatik ekran
5)fiyat 700 TL'ye kadar
seçimimi yapamıyorum bunlar arasında kaldım.sizce hangisi ???
bu telefonlardan başka telefon önerirseniz sevinirim.şimdiden
:tşk:

xxxsrdrxxx

xxxsrdrxxx

Üye
galaxy w al , ace den çok çok daha iyi kullanan tanıdıklarımda var gayet memnunlar.

Symbianize

Symbianize

Üye
Galaxy w

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
sakın 1000tlnin altında android alma android çok donanım yiyor bu fiyattaki androidlerden bir şey yapamazsın sen nokia c7 ye bak olmadı c6_01 alırsın birde kamera flası çok önemli değilse 603 al hd video 512 mb ram 1ghz işlemci .......ama sen bilirsin

klongs

klongs

Üye
galaxy w

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Galaxy W

avcitalip

avcitalip

Üye
galaxy w veya galaxy s1

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Wonder

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Galaxy al bence

Astrosman

Astrosman

Üye
Galaxy w

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
tm arkadaşlar ama galaxy w yerine c6-01 alsam sizce nasıl olur ???

klongs

klongs

Üye
kötü olur

writter

Üye
görünüm ve kullanım kolaylıgı açısından tabikide nokia ama üste 100- 150 tl daha koyma imkanın varsa 701 almanı öneririm, yoksa c6-01 alabilirsin,samsungların görüntüsü benim hoşuma gitmiyor... oyun oynamayı severim telefonumda çok hd oyun olsun diyorsan android telefon al, tabi nokiada da oyun çok ama hd oyun sayısı az sadece

bountykiller

bountykiller

Üye
az sabret te lumia al kardş.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Sendeki imkan bende olsaydı direk fonder a cökerdim

- - - Eklendi - - -

Sendeki imkan bende olsaydı direk fonder a cökerdim

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bence bu özellikler sana yetiyor ise Android li bir telefon almana gerek yok.. Şarj sıkıntısı yaşamadan normal bir cep telefonu al gitsin.. Nokia c7 , c6-01 uygundur..Yok ben Android de olsun iserim dersen bu linke bir bak...

• Beğen
Tepkiler: htc123
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
yardımlar için saolun arkadaşlar ya neo v almama gücüm yetmez galaxy w ve c6-01 arasında kalmıştım ama bana android lazım değil son kararım c6-01 alıcam ama aklım hala galaxy ace de :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
yardımlar için saolun arkadaşlar ya neo v almama gücüm yetmez galaxy w ve c6-01 arasında kalmıştım ama bana android lazım değil son kararım c6-01 alıcam ama aklım hala galaxy ace de :)
Galaxy W en iyisiydi ama sen bilirsin madem Android lazım değil 603 de alabilirsin 550-600 tl arasında fiyatı. 1 ghz işlemci 512 mb ram NFC gibi güçlü özellikleri var. Ekranı da daha büyük.

Lenneth

Üye

C6-01 i elinize alin, sonra birakin Galaxy Wonder a bakin bir daha donup c6-01 e bakmazsiniz bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt