Haber Samsung'dan yeni açıklama geldi. Note 7'leri kapatın ve kullanmayın!

Samsung Yakın Zaman İçerisinde Note 7'yi Kullanılmaz Hale Getirilmek İçin Güncelleme Yaya Bilir Note 7'si Olana Duyurulur!

Koradam

Üye
Bahsettiğin şey bataryanın delinmesi ile oluyor bu mu dengesiz olması ? Oksijen ile tepkimeye giriyor. Dışı zeki insanlar tarafından delinmesin diye metal oluyor.

furyzer0

Üye
Bahsettiğin şey bataryanın delinmesi ile oluyor bu mu dengesiz olması ? Oksijen ile tepkimeye giriyor. Dışı zeki insanlar tarafından delinmesin diye metal oluyor.
Her gün cepte durup dururken telefonlar zaten patlıyordu. Çok nadir bir olay olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ama note7 olayından sonra bunların haber değeri arttı birden sağda solda patlama haberleri ortaya çıktı. Eskiden de zaten patlıyorlardı ama haber yapmaya değmeyeceği için yapılmıyordu.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

Samsung Yakın Zaman İçerisinde Note 7'yi Kullanılmaz Hale Getirilmek İçin Güncelleme Yaya Bilir Note 7'si Olana Duyurulur!
yapması lazım açınca sadece geri iade edin yazmalı ekrana benim anlamadığım kullananlar nasıl bir zeka ile kullanıyo adamlar iade kabul ediyoz dediler hala kullanıyolar

Bizim s7'lere gün doğdu 3 sene güncelleme kesilmez artık
Bu arada harbi harbi anons ediyolar hava alanlarında
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: The Pancar ve SoulsEagle

Koradam

Üye
Şuan zaten amiral gemisi olarak patlamayan cihaz neredeyse yok biliyorum. Ancak bu çok nadir bir durum illa ihmaller sonucu oluyor

Bizim s7'lere gün doğdu 3 sene güncelleme kesilmez artık
Bu arada harbi harbi anons ediyolar hava alanlarında
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
tabi güncellemeyi kesmeyecekler s7 den başka tel mi kaldı güncelleme verilecek

Tepkiler: TheLastWarrior
Yaşadık o zaman biz

Demi
Galaxy s8 öyle bişi yapmalıki note 7 faciasını kapatsın samsung ama bundan sora her çıkardığı telefon patlar o haberi yaparlar yine adın çıkmış 9 misali

Tepkiler: furyzer0

furyzer0

Üye
Demi
Galaxy s8 öyle bişi yapmalıki note 7 faciasını kapatsın samsung ama bundan sora her çıkardığı telefon patlar o haberi yaparlar yine adın çıkmış 9 misali
Ben adım gibi eminim sıkıntısız çıksa bile illa arıza çıkaran biri olacaktır ve "note 8 de patlıyor!" diye haber olacak.

Ben adım gibi eminim sıkıntısız çıksa bile illa arıza çıkaran biri olacaktır ve "note 8 de patlıyor!" diye haber olacak.

zorla patlatırlar
niye yapsın ki adam bunu

furyzer0

Üye
zorla patlatırlar
niye yapsın ki adam bunu
Çünkü haber değeri var. Mesela snapdragon 810 da oluşan sorunlardan sonra "820 de ısınıyor!" Tarzı haberler yapıldı. Muhtemelen 830da da yapılacak.

Tepkiler: SoulsEagle
S8 mi Note 8 mi ne halt çıkarsa ben de bu telefonlara Adanalı muamelesi yapıp kronik sorunlu patlıyor kara duman atıyor yağ yakıyor diyeceğim.

Bu arada bu kısım ciddi Samsung bundan sonra kademeli olarak sürekli değer kaybı yaşayacaktır.Daha şimdiden tek bir modelle onlarca milyar dolar zarar eden firma olası yeni bir modelde en küçük bir dedikoduda yatırımcıların baskısıyla piyasadan çekilme kararı dahi alabilir.Velhasıl artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak Samsung.

avast

Üye
Bu firmanın en pahalı telefonu buyken nasıl bunun değerinde bir cihaz verecekler merak ediyorum nasıl sonuçlanacak bende galaxy s6 kullanıyorum ama gerçekten dalgasınıgeçtik falanda koskoca samsungun bunu bulamamadı ve düzeltememesi içler acısı

Invoke

Üye
Note 6'nın gazabı, "nasıl beni pas geçersiniz" dedi ve neler oldu!

Tepkiler: PriZm ve dragonmhmt
Note serisi tamamen bitirilebilirmis

FK5896

Üye
note 4'ü alalı 2 yıl olmadı. ben aldım note 5 çıktı neyse dedim, 7'nin çıktığını duyunca ahımı aldı samsung. ve sonuç

Samsung her an hamle yapabilir. Adamlar buraya kadar, fırsatı yakalamışlar kaçırırlar mı? Patent davası yüzünden Apple'a tazminat ödediler. Samsung benzer olayları yaşamayabilir ama sürpriz de yapabilir. Zaten Google' ile Samsung'un 10 yıllık anlaşması var. Artık gerisini siz düşünün.