byAndroid
Üye
Aylarca testte geçtiğine dair kanıt istiyorum. Ki öyle olsa bile zaten note 7 3-4 ay önceden değil yine aynı tarihte tanitilip en fazla 20-25 gün önceden satışa çıkmıştır. Bu cihaz lansmanda da patlayabilirdi düşünsenize, zaten bildiğim kadarıyla 2 pil çeşiti kullanıyordu ve kendi ürettiği piller sorunluydu tabi hatırladığım bu. Başka firmadan aldığı pilde patlıyor olabilir tam hatırlamıyorum. Ya da şöyle yaklasayim ; neden hiç teşhir cihazı patlamadı avm tarzı yerde falan. Neden hep kullanıcı larda patlıyor bu alet. O kadar operatör dükkanı, tekno mağaza tarzı yerlerde bir sürü sürekli açık olan cihazlar var. İlginç gerçekten. Bence sorun pil değil bilmiyorum kafama yatmıyorEvet aylarca testten geçiyor bu cihazlar. İnternetten araştırabilirsin.
Şu ana kadar sorun bataryadan kaynaklı. 95 adet resmi kayda geçmiş yanan, patlayan, duman çıkaran Note 7 var.
Ilk zamanlarda iade aliyorlardi bunu sirf kullanicinin elinde kalsin diiye yapmadilar istemeden olan bir hata (eger onu kastediyorsaniz) ayrica bir kisiye zarar gelse ve mahkemeye verilseler cok asiri zarar ederlerAylarca testte geçtiğine dair kanıt istiyorum. Ki öyle olsa bile zaten note 7 3-4 ay önceden değil yine aynı tarihte tanitilip en fazla 20-25 gün önceden satışa çıkmıştır. Bu cihaz lansmanda da patlayabilirdi düşünsenize, zaten bildiğim kadarıyla 2 pil çeşiti kullanıyordu ve kendi ürettiği piller sorunluydu tabi hatırladığım bu. Başka firmadan aldığı pilde patlıyor olabilir tam hatırlamıyorum. Ya da şöyle yaklasayim ; neden hiç teşhir cihazı patlamadı avm tarzı yerde falan. Neden hep kullanıcı larda patlıyor bu alet. O kadar operatör dükkanı, tekno mağaza tarzı yerlerde bir sürü sürekli açık olan cihazlar var. İlginç gerçekten. Bence sorun pil değil bilmiyorum kafama yatmıyor
Google'a yazabilirsin. HTC'nin de M8 veya M9 içinde videosu vardı.Aylarca testte geçtiğine dair kanıt istiyorum. Ki öyle olsa bile zaten note 7 3-4 ay önceden değil yine aynı tarihte tanitilip en fazla 20-25 gün önceden satışa çıkmıştır. Bu cihaz lansmanda da patlayabilirdi düşünsenize, zaten bildiğim kadarıyla 2 pil çeşiti kullanıyordu ve kendi ürettiği piller sorunluydu tabi hatırladığım bu. Başka firmadan aldığı pilde patlıyor olabilir tam hatırlamıyorum. Ya da şöyle yaklasayim ; neden hiç teşhir cihazı patlamadı avm tarzı yerde falan. Neden hep kullanıcı larda patlıyor bu alet. O kadar operatör dükkanı, tekno mağaza tarzı yerlerde bir sürü sürekli açık olan cihazlar var. İlginç gerçekten. Bence sorun pil değil bilmiyorum kafama yatmıyor
Patlayan cihazı savunuyorsanız vardır kesin@SoulsEagle Biz satalım size hisselerimizi, çok hissemiz varmış bizim. Masaya oturalım bir ara sizinle
he arkadaş he biz adamların yaptığı cihaz yanıyor helal olsun Samsung'a kulllanıcı hatası diyoruz he .Patlayan cihazı savunuyorsanız vardır kesin
Sana diyecek bir şeyim yok artık. Samsung cihazımız sorunlu diyor siz hala yok tedarikçi sorunlu yok Apple yapıyor falan deyin.he arkadaş he biz adamların yaptığı cihaz yanıyor helal olsun Samsung'a kulllanıcı hatası diyoruz he .
Samsung'a karşı o kadar saldırgan olmuşsun ki ihtimal olarak verdiğim şeyi kesin olarak söylemişim gibi çarpıtıyorsun. Tabi Samsung senin Sony'den alacağın pirime engel olmuşturSana diyecek bir şeyim yok artık. Samsung cihazımız sorunlu diyor siz hala yok tedarikçi sorunlu yok Apple yapıyor falan deyin.
Bu gidişle forum daha çok üye kaybeder.
Ne kadar@SoulsEagle Biz satalım size hisselerimizi, çok hissemiz varmış bizim. Masaya oturalım bir ara sizinle
Note 7 iade parasıyla 3 tane mi 5s alırım(1280 TL ye getiren var Türkiye ye) büyük cihaz istersen 2 tane mi 5 Plus(1440 TL) alırsın
Sony yapar ama lg bu saatten sonra birsey yapacağı kalmadıbence sony ve lg bir şeyler yapıp bu fırsatı iyi değelendirmeli ve satışları artırmalı.
Xperia XZ'nin fiyatını biraz düşürseler hem onlar hemde kullanıcılar için çok iyi olurbence sony ve lg bir şeyler yapıp bu fırsatı iyi değelendirmeli ve satışları artırmalı.
Batarya teknolojisi zaten çok dengesiz. Telefonundaki bataryayı al çatal sapla bak ne oluyor? Her gun durup dururken telefonlar zaten patlıyordu. Note7 de kronik çıkınca diğerlerinin haber değeri arttı sadece.Ne yalan söyleyim bende düşünmüyor değilim. Yıllardır kullanılan batarya teknolojisi nasıl oluyorda birden bu denli dengesiz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?