Samsung'dan Türk kullanıcılara 'acil' uyarı

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'dan Türk kullanıcılara 'acil' uyarı
Tüketiciler, Samsung adını kullanarak dolandırıcılık yapan internet sitelerine karşı “Biz mağdur olduk, siz olmayın” uyarısı yapıyor! Sitelerin alan adlarında Samsung'un adını kullanarak güven kazanmaya çalışan dolandırıcılar, cep telefonu yerine çocuk ayakkabısı, parfüm ya da Çin malı telefon gönderiyorlar.

Şikayetvar'ın haberine göre: Dolandırıcılar Samsung'un adını kullanarak açtıkları internet sitelerinde vatandaşları kandırmaya çalışıyor. Alan adlarında Samsung'un yer aldığı internet siteleri, çeşitli kampanyalar yaptığını iddia ediyor ve fiyat avantajından yararlandığı düşünen tüketicileri tuzağa düşürüyor. Sipariş veren ve ödemelerini kredi kartıyla yapan tüketiciler, kargodan ürünü teslim aldıktan sonra “bu kadar da olmaz” dedirten görüntülerle karşılaştıklarını ifade ediyor. Bazı firmalar cep telefonu yerine çocuk ayakkabısı, bazıları parfüm, bazıları da Çin malı ürünler gönderiyor. Ödemeyi yapan kullanıcılar ürünlerin değişimi ve para iadesi için bir daha yetkililere ulaşamıyor.

Samsung Türkiye Uyarıyor!

Alan adlarında markalarını kullanan internet sitelerinin hiçbiriyle alakaları olmadığı belirten yetkililer, “Samsung Türkiye olarak, resmi web sitemizde online satışımız bulunmadığını; adresi dışında da herhangi bir web sitesinde faaliyetimiz olmadığını belirtmek isteriz. Sizlere E-mail, SMS, web siteleri tanıtımı başta olmak üzere, çeşitli iletişim araçlarıyla iletilen tanıtım ve reklamlarda, Samsung Electronics Türkiye ünvanı ile satış yaptığını iddia eden şahıs ve kurumlara kesinlikle itibar etmemenizi rica ederiz.” diyerek tüketicileri uyardı.
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


dayannight

dayannight

Üye
çok var öyle orjinal samsung telefonun resimlerini koyup replika çin malı telefonları birebir aynısı diyerek satıyorlar markanın adını kullanıp satış yapıyorlar uyarmakla olmaz herhangi bir yaptırım uygulanması gerekir
 
blacktalon

blacktalon

Üye
artık hırsızlar da modernleşti
 

MaxipmaN

Üye
400e s4 alan zeki insanlarımız var
 


Üst Alt