Haber Samsung'dan Cebinizin Dikişlerini zorlayacak 7 inçlik thablet GALAXY W TANITILDI

Konu Sahibi
Samsung'dan Cebinizin Dikişlerini zorlayacak 7 inçlik thablet GALAXY W TANITILDI
7 inç'lik Galaxy W'nin teknik
özellikleri, ekranı kadar büyük değil.Cihazın bilinen özellikleri, ise :
- 1.2GHz dört çekirdekli işlemci,
- 1.5GB RAM,
- 16GB Depolama,
- 8 megapiksel arka kamera,
- 3500mAh pil,
- Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi.

Ekran yatay moddada çalışabiliyor.Arkası note 3 gibi dikişli bir tasarıma sahip olan bu modelde nerdeyse tasarım adına ise bir değişiklik göstermiyor

cihaz 499$ fazla pahalı olmasada bu fiyata daha iyi bir cep alabilirsiniz
@mehmettech
Ve o cihaz

PriZm

Üye
Resimde sağdaki elemana bakıyorum ve hayal ediyorum sokakta bunu birisi ile görüşürken kullansan ne derler acaba.

Tepkiler: TeknoÖmer, mehsevim ve The Shadow
Gereksiz bişey iyice saçmaladılar artık zaten çok yüksek ihtimal satışı da çok az olur

Tepkiler: Aybin.Kilic ve mehsevim
Ben S3 ü cepte taşırken pantolon 1 cm kayıyor bunu koysam temelli düşer

Tepkiler: TeknoÖmer ve Aybin.Kilic

PriZm

Üye
Ben ipad çıkarıp video çeken gördüm. Hem de bir çok kez.
:
Bende Rihannanın konserinde iken çaprazımda 4-5 kişi iPad ile video çekiyordu.Benim değil ama yanımdakilerin falan önünü kapatıyordu.Konserlerde yapılacak en son şeylerden biri belkide.Nasıl bir mantık anlam veremiyorum açıkçası.

Tepkiler: Dede ve The Shadow

Invoke

Üye
Çeşit çeşit insan var.

KayraBey

Üye
Tablet niyetine alacaksın. Kimseye söylemeyeceksin telefon olduğunu

Tepkiler: TeknoÖmer, Aybin.Kilic ve The Shadow

Invoke

Üye
Anaa, ben tablet sanmıştım.

Tepkiler: TeknoÖmer, Aybin.Kilic ve The Shadow
saçmalık ötesi ,böyle gereksiz bir cihazı mobil dünyaya kazandırdığı için samsung'a teşekkürler.

Son düzenleme:
Tepkiler: Aybin.Kilic
Cep telefonu dediğin cebe girecek arkadaş!!. Bu kadar gereksiz bir cihazı imal eden , tasarlayan ve piyasaya süren herkese sevgiler yolluyorum!!! deyip gereksiz işler yolunda samsunga başarılar diliyorum...

Resimde sağdaki elemana bakıyorum ve hayal ediyorum sokakta bunu birisi ile görüşürken kullansan ne derler acaba.
deme öyle eskiden note 2 veya note 3 kullananlarada öyle diyorlardı bak şimdi ne oldu sen note 2 kullanıyorsun evet bencede bu cihaz cidden büyük ama alışıcaz ve bence rahatsız edici değil bende büyük cihaz kullanmayı seviyorum

Invoke

Üye
Tasarım güzel olsa kullanılır bence. 6-7 arası.

Alanlari kiliyoruz arkadaslar. Galaxy Wonder Ice Cream Sandwich mağdurları was here.

Tepkiler: FatıhOztrk, PowerPlay ve Aybin.Kilic

PriZm

Üye
Bu aşırı derecede büyük ama.Note 2 nin 2 katı neredeyse.

Tepkiler: enterneoll