serdar_gs
Üye
Birazdan kuruyorum cm12 yiAosp android şuan Note 3 elimde değil maalesef atamıyorum. Nexus android lollipop ile aynı. S-pen çalışıyor.
Nexus android lollipop yani aosp android. Şuan note elimde değil maalesef gmrsel atamıyorum.
@serdar_gs vallahi hic anlayamadıgım ve yapmaktan korktugum bişey ama artık burama kadar geldi sen kurdun mu nasıl iyimi hocam ^^@manguru022 gel sanada cm12 kuralım
Kurdum ben güzel@serdar_gs vallahi hic anlayamadıgım ve yapmaktan korktugum bişey ama artık burama kadar geldi sen kurdun mu nasıl iyimi hocam ^^
Kurdum ben güzelhızı farkedilir derecede 3 gb ramden 1.5 - 2 gb boş pek bişeyde yüklemedim tabi daha ama samsung ve sistem uygulamaları olmadığından kasma germe yok. Bataryada kitkat ile aynı performansı aldım ondada sıkıntı yok. Amma velakin s-pen özelliklerinden mahrum kalıyorsun temassız komut temassız görünüm gibi ayrıca resim kalitesini beğenmedim klavyede tahmin yok vs vs. Saf temiz bir android
Rom çok iyide alışmak lazım birde benim gibi bazı samsung işlevlerine ve uygulamalarına alışmış isen eksikliği hissediyorsunBenım zaten s4 oldugu ıcın kalem özelliklerini boşgec te digerleri kotuymus hacım ya
Yav aslına bakarsan kalemi kullanmıyorumHehe sen samsunga salla salla ondan sonra s-pen deçok aricaksın o s-peni ama iOS dışında alırsan
neden mayıs 10En fazla mayısın 10 una kadar beklerim ondan sonra bişeyler yapıp ayar cekicez artık
Bildiğin gibi değil sonradan vardım farkına nasıl bi daldımsaKeyboard olacak klavye değil
auzhauzhauzahuhYalnız serdar bence cm konusuna samsung uygulamları nasıl ekleyebilirim deme keserler seni
Yapacak birşey yok samsungu almamdaki başlıca sebeblerden biride zaten multitaskingtiauzhauzhauzahuhyav ben bu romu sevdim aslında be yaa ama şu etkenler ikilemde bıraktı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?