Samsung'dan beklenen lollipoplar :)

Aosp android şuan Note 3 elimde değil maalesef atamıyorum. Nexus android lollipop ile aynı. S-pen çalışıyor.
Nexus android lollipop yani aosp android. Şuan note elimde değil maalesef gmrsel atamıyorum.
Birazdan kuruyorum cm12 yi
Kurdum. Şu ana kadar memnun kaldım güzel görünüyor

Son düzenleme:
kitkat da da aynısı oldu ama bu kadar olmamıştı bu sefer cidden asırı sacmaladılar. Umudumu kaybettim ben bence bize gelmiyecek güncelleme.

Tepkiler: B.A.R.O.N
note 2 için diyorsan samsungun resmi sitesi onayladı.

gelmek zorunda

Bencede gelmeyecek gelirsede artık iOS kadar stabil bir şey olsun artık bir ZAHMET!

@serdar_gs vallahi hic anlayamadıgım ve yapmaktan korktugum bişey ama artık burama kadar geldi sen kurdun mu nasıl iyimi hocam ^^
Kurdum ben güzel hızı farkedilir derecede 3 gb ramden 1.5 - 2 gb boş pek bişeyde yüklemedim tabi daha ama samsung ve sistem uygulamaları olmadığından kasma germe yok. Bataryada kitkat ile aynı performansı aldım ondada sıkıntı yok. Amma velakin s-pen özelliklerinden mahrum kalıyorsun temassız komut temassız görünüm gibi ayrıca resim kalitesini beğenmedim klavyede tahmin yok vs vs. Saf temiz bir android

Benım zaten s4 oldugu ıcın kalem özelliklerini boşgec te digerleri kotuymus hacım ya

Hehe sen samsunga salla salla ondan sonra s-pen de çok aricaksın o s-peni ama iOS dışında alırsan

Hehe sen samsunga salla salla ondan sonra s-pen de çok aricaksın o s-peni ama iOS dışında alırsan
Yav aslına bakarsan kalemi kullanmıyorum ama bazen çok işe yarıyor özellikle yaptığım işte bazen hesap makinesi lazım alıyor açıyorum çoklu ekranda istediğim bi köşede arka planı okuyarak güzel oluyor. Samsung o kadar şişiriyor telefonu ama işe yarar yazılımlarıda var

En fazla mayısın 10 una kadar beklerim ondan sonra bişeyler yapıp ayar cekicez artık

Öhöm serdar bey bu nasıl bir faildir böyle

Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Yalnız serdar bence cm konusuna samsung uygulamları nasıl ekleyebilirim deme keserler seni

Tepkiler: ~N.A.W.Y~