Samsungdan Anlayan Arkadaşlar bakabilirmi acaba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By_SessizZ

Üye
    Konu Sahibi
Samsungdan Anlayan Arkadaşlar bakabilirmi acaba
arkadaşlar bende samsung m8910 pixon 12 marka telefon var bende buna uygun browser arıyorum internetteki videoları falan izleyebileceğim güzel bişey,ayrıca arkadaşlar bu telefona uygun firmware varmıdır warsa bile ben telefonumdaki firmware nin hangi sürüm olduğuna falan nerden bakabilirm yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

bybilal

bybilal

Üye
en uygunu opera kardeş. Operayı kullanmanı tavsiye ederim yanlız vidyo izlenmiyo operada. Skyfre i varıdı oda kapandı ondan başka vidyo izleyebilceğin tarayıcı yok. Bide bolt diye bi tarayıcı var ondada sadece yotubede seyrediliyo. Samsung friemweralar genelde pek sitede raslamadım yayınlanmıyo. Bunu en iyi kendi sitesinden öğrenebilrisn.

By_SessizZ

Üye
    Konu Sahibi
çok saçma ama kardeşim ben 1.300 e aldım telefonu doğru düzgün web tarayıcısı bile yok ayrıca çok hataları var telefonun bi firmware çıkarmaları lazım

M3L!H

M3L!H

Üye
Opera web tarayıcısı yüklemelisin fakat onda da video izleyemezsin..

kol@j

kol@j

Üye
en uygunu opera kardeş. Operayı kullanmanı tavsiye ederim yanlız vidyo izlenmiyo operada. Skyfre i varıdı oda kapandı ondan başka vidyo izleyebilceğin tarayıcı yok. Bide bolt diye bi tarayıcı var ondada sadece yotubede seyrediliyo. Samsung friemweralar genelde pek sitede raslamadım yayınlanmıyo. Bunu en iyi kendi sitesinden öğrenebilrisn.

sağol kardeş sayende aklıma fikir geldi

Paranoya

Paranoya

Üye
Ben bolt browseri öneririm hem videoda izlenebiliyor YouTubeden :oke:

kol@j

kol@j

Üye
yalnız şu başlığı düzeltkonuyu görünceye kadar samsunlu arkadaşı yanıma çağırdım...
memleket hakkında bilgi almak istiyon diye....

youareaddiction

youareaddiction

Üye
arkadaşlar bnde samsung omnia lite vr.telefon hafıza kartına yazmıo.karta mp3 indiriyorum başta çalıştırıyor fakat sonra bu dosya oynatılamıo dio.bazen karta yüklediğim hiç bi dosya çalışmıyor.mp3ün yada videonun klasörünü değiştirince bile çalıştırmıo.farklı hafıza kartlarıda denedim hepsinde aynı şeyi yapıyor.lütfen bna yardım edin sorun ne?

dedereis123

dedereis123

Üye
arkadaşlar i900 den anlayan arkadaş varsa yardımcı olsun tema program vs sorun oluyormu

cellatm

cellatm

Üye
Bolt Browser

By_SessizZ

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim cevaplar için bolt'u deniyeceğim :oke:

eddi

Üye
arkadaşlar bolt browser diye bi proğram var ben de samsung lindy onda kurdum çalıştı amam sadece youtube videolarını izleyebiliyosun
Bazen kayıt yapıp izliyo bazen direk açıp izliyo ama çalışıyo bide yasaklı sitelerin hepsini çalıştırıyo hatta 5800 da denedim ondada çalıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt