Samsung'a Galaxy Note7 şoku

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'a Galaxy Note7 şoku
Samsung, geçtiğimiz Ağustos ayı başında yeni Galaxy Note7 akıllı telefonunu resmi olarak duyurmuş ve yine Ağustos ayında bir çok yeni pazarda satışa sunmaya başlamıştı. Cihaz kavisli dokunmatik ekran, üst düzey özellikler ve suya dayanıklı yapı ile gelirken, ön sipariş rakamları da eski nesle göre oldukça iyiydi.



Geçtiğimiz günlerde şarjda bir Galaxy Note7'nin yandığı haberi gelmişti. Ayrıca daha bu haberin üzerinden fazla zaman geçmeden yine şarjda bir başka Galaxy Note7 daha gelirken, Samsung'dan kritik bir hamle geldi.

Gelen bilgilere göre Güney Kore'de ve Belçika'da Samsung'un yeni akıllı telefonunun satışları durdurulurken, bunun sebebinin Galaxy Note7'nin bataryası olduğu ifade ediliyor. Samsung, büyük bir geri çağırma faaliyeti ile karşılaşacak. Güney Kore medyasından Korea Herald'a göre Samsung, Galaxy Note7'nin bataryalarını ücretsiz olarak değiştirmeyi planlarken, ayrıca bir başka seçenek de yeni birGalaxy Note7 ile değişim ya da para iadesi olabilir.

http://www.maxicep.com/patlayan-yeni-bir-galaxy-note7-ortaya-cikti
Patlayan yeni bir Galaxy Note7 ortaya çıktı
Özellikle de iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın duyurulacağı şu günlerde bu durum Samsung için oldukça kötü olmakta. Apple ise Samsung, şu anda pazarda en büyük iki rakip olarak mücadele ediyorlar.

Galaxy Note7 akıllı telefon, 5.7" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD ekran, 4GB sistem belleği, 64GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 820 / Samsung Exynos 8890 yonga seti, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi ve 3.500mAh özelliklerine sahip.
Samsung'a Galaxy Note7 şoku
 


avast

avast

Üye
Hatasını kabul edip satışı durdurması şaşırttı beni vay be sen 3599 a sat sonra böyle çıksın
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bataryalar Çıkarılabilir Olsa Bunlar İle Uğraşmazlar Neymiş Kalın Ve Kaba Duruyormuş Arada 0.5mm Oynar. Alanlara Bela Oldu Hadi Nörürsen
 

MaxipmaN

Üye
cep hizasından düşüp hoşaf olmasıyla dandik olduğunu belli etmişti.
 
avast

avast

Üye
yahu s6 alırken bir sene önce 1800 s6 note 5 e gücüm yetmedş 2500 dü sen note 5 in üstüne 1000 lira daha koy sonra sorunlu cihaz cıkart
 
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
para iadesi yaparsa samsung değişmiş müşteri memnuniyetini düşünüyor demektir :D
 
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Benim cihazlarım neden patlamıyor arkadaş :D
Bi tazminatta ben alayım
 
ANIL

ANIL

Admin
24 cihazda böyle bir sorun tespit edilmiş. Samsung değişim yapılması için satılan Note 7 modellerini geri çağırıyor.
 
0MG90

0MG90

Üye
Apple etkinliği öncesi çok kötü oldu onlar için
 


Üst Alt