Samsung’a dokunan OnePlus’a darbe bir başka Çinli Meizu’dan geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung’a dokunan OnePlus’a darbe bir başka Çinli Meizu’dan geldi
ben haydar bey'e takacam o mehmet bey'e takacak böyle bir video vardı bir ara onun hesap olmuş bunlarda :kop2:


Meizu, OnePlus 2 sahiplerine telefonlarını Pro 5 ile değiştirme şansı tanıyor…


Akıllı telefon pazarında yer alan bir çok firma, sundukları modellerle mücadelelerini sürdürürken, diğer üreticilerin cihazlarını kullanan potansiyel müşterileri de kendine çekmek için değişik haberlerle karşımıza geliyorlar.



Geçtiğimiz gün Çinli son dönemde ilgi çeken firmalardan olan OnePlus #TakeTheEdgeOff sloganı ile Samsung’un Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+ modellerinin kullanan kişilerin cihazlarını değiştirerek, yeni bir OnePlus One akıllı telefon veriyordu.

Bu haberin üzerinden henüz çok zaman geçmeden, şimdi de Meizu cephesinden OnePlus’a atak geldi. Meizu #TurnTheHeatOff sloganı ile OnePlus 2 kullanıcılarının cihazlarını değiştirerek, yeni bir Meizu Pro 5 veriyor. Firma #TurnTheHeatOff ile de OnePlus 2’de de yer alan ve bu sene özellikle aşırı ısınma sorunları ile eleştirilere maruz kalan Qualcomm Snapdragon 810’a gönderme yapılmış.

Meizu’nun yeni akıllısı bir süre önce resmi olarak duyurulurken, iki farklı versiyon olarak geliyor, sistem belleği ve dahili veri kapasitesi olarak 3GB/32GB ve 4GB/64GB olarak satın alınabilecek.

Cihaz 5.7″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel dokunmatik ekran ile gelirken, arka yüzünde 21MP, ön yüzünde de 5MP çözünürlükte kamera bulunuyor. Yonga seti ise Samsung’un bu sene sunduğu üst seviye modellerinde de yer alan sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili Exynos 7420 olmakta.

Yeni akıllı telefonun 12 Kasım tarihinde 3GB model için 439$, 4GB model için ise 486$olarak belirlenen fiyat etiketleri ile satışa sunulacağı kaydedilmekte.



Samsung’a dokunan OnePlus’a darbe bir başka Çinli Meizu’dan geldi - MaxiCep
 


Üst Alt