Samsung yetkililerine ve kullanıcılarına!......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FAZLIDOGAN

Üye
    Konu Sahibi
Samsung yetkililerine ve kullanıcılarına!......
Nokia'nın en basit ve ucuz telefonunda gps ücretsiz, ancak biz o kadar para döküyoruz, gps paralı hemde yıllık 20 euro gibi bir maliyeti var, arkadaşlar biz gerçekten zengin bir milletiz, sömürüldükçe hoşumuza gidiyor 1.000 TL'lik samsung wawe alıyoruz, yılda da ortalama 40 TL gps parası ödeyeceğiz, tamam güzel telefon ama bu alanda liderliği almak istiyorsanız, bazı özellikler yapmanız gerekmezmi? Bence almayın bu telefonu, bir güncelleme yapmışlar, güncellendimi belli değil, çoğu yerde geri tuşu bile yok, basınca ta baştan giriş yapmanız gerekiyor, en azından yetkililer şu navigasyona çözüm bulmalılar ki samsung belirli bir yere gelsin, ben navigasyon için almıştım, bu yüzden nokia 5800 telefonumu sattım, onda ücretsiz navigasyon vardı, bunda yok, çok pişman oldum, bu kadar paraya navigasyon bile yok, duyun sesimizi, yoksa olduğunuz yerde sayarsınız, yeni çıkacak ürünlerinizde de aynı şey olacak galiba, samsung kullanıcı arkadaşlar, sesinizi duyurun? Şikayetlerinizi söyleyin.

• Beğen
Tepkiler: anenfeanen

OğuzcanAbi

Üye
neden 20 euro satarken üstüne koysun satsın çok saçma

okanssss

Üye
FAZLIDOGAN çok haklısın kardeşim.

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Route 66 Samsung Wave için kampanya yaptı Ömür boyu navigasyon + Araç kiti yada Radar uyarıcısı 30 € 31 aralık son gündü sanırım

Lacrymosa

Üye
Nokia'nın navigasyon sistemi kendisine ait ve bedava yapabiliyor. Samsung'un navigasyon sistemi ise Samsung'a ait değil. Sebep bu olsa gerek.

anenfeanen

Üye
ben navigasyon çiçin almıştım.bi kucak para verdim çok pişmanım. Bi daha da samsung almam. İlk ve son oldu

mavrick

mavrick

Üye
arkadaşım ben 4 ay önce aldıgım route66 yı sesleriyle beraber halen ücretsiz kullanıyorum,5800 daki ovimapsı kullandım,bu kdar ayrıntılı göstermiyor,bir kere ovi maps size navigasyon bile yaptrımaz birileri gelip inadınamı böyle konular açıyor anlamadım

Kirchhoff

Kirchhoff

Üye
Route 66 Samsung Wave için kampanya yaptı Ömür boyu navigasyon + Araç kiti yada Radar uyarıcısı 30 € 31 aralık son gündü sanırım

31 Haziran son gün diye hatırlıyorum ama bir bakmak gerekli tabi.

onlyone

onlyone

Üye
yaklaşık 6 ay öncesine kadar nokia nında haritalarıda ücretliydi sonucta.belki zamanla samsung ta bedava yapar ama o zmanda route66 olucağını sanmıyorum çünkü adamlar bu işte dünya markası...

furkant

furkant

Üye
Sygic mobile yi sorunsuz kullanıyorum, çokta ayrıntılı bir harita. Çok istiyorsanda gidip bi nokia alsaydın, telefona bu kadar para verdik ama donuyor, çok yavaş vs.. gibi konular açsaydın, yanlış olanı yapmışsın sen..

mavrick

mavrick

Üye
Sygic mobile yi sorunsuz kullanıyorum, çokta ayrıntılı bir harita. Çok istiyorsanda gidip bi nokia alsaydın, telefona bu kadar para verdik ama donuyor, çok yavaş vs.. gibi konular açsaydın, yanlış olanı yapmışsın sen..

aynen sanki seçenek yokmuş gibi burda laf kalabalığı yapıyolar sonra wave e laf atanları inandıramıyoz tabi inanmazlar böyle saçma konular oldugu sürece

• Beğen
Tepkiler: burakburti

ozanacu123

Üye
aynen sanki seçenek yokmuş gibi burda laf kalabalığı yapıyolar sonra wave e laf atanları inandıramıyoz tabi inanmazlar böyle saçma konular oldugu sürece

bilader o bu değilde ben kendi adıma onca para verdim teli 3 gün kullandım patladı bozuldu gönderdim 0 geldi gene bozuk onuda gönderdim s8530 lanet olsun bu firmanın müşteri hizmeti anlayışına :off:

furkant

furkant

Üye
bilader o bu değilde ben kendi adıma onca para verdim teli 3 gün kullandım patladı bozuldu gönderdim 0 geldi gene bozuk onuda gönderdim s8530 lanet olsun bu firmanın müşteri hizmeti anlayışına :off:
Öyle bir durumda direk kullanıcı hakları mahkemesi, ardından para iadesi hiç çekinme 10tl pul masrafı var sadece ;)

mavrick

mavrick

Üye

doğrudur oluyor öyle şeyler furkantın dediği gibi yap,elektronik eşyalar büyük firma dinlemiyor maaselef ,firmalarda zaten 4 4 luk üründe yapmıyor

ozanacu123

Üye
Öyle bir durumda direk kullanıcı hakları mahkemesi, ardından para iadesi hiç çekinme 10tl pul masrafı var sadece ;)

verdim şuan zaten bilader ama bi daha tövbeler tövbesi en baba telefon samsung dada olsa almam

mevlutcan

Üye
konum servisini sadece navigasyon kullanacağım vakit açarım.
Hadi bir zamanlar parayla 1 aylık satın aldığım Route66'yı geçtim, Ndrive'da da aynı sorun oldu.
Tam işime yarayacağı vakit konumu bulamaz...
Arkadaşımın nokia 5300 telefonunda benimki kadar işlevsel navigasyon olmasa da konumunu şak diye buldu.
GPS status yükleyip mal gibi beklediğim de oldu. bence samsung bu navigasyon konusunda biraz daha çalışmalı.
şimdi arkadaşlar bana diyecek ki "yahu navigasyon için iyileştirme ayarları var, forumda bak bul."
ben şile'de ormanda mahsur kaldığım zaman, jandarmaya nerede olduğumu söylemem gerektiği zaman o ayarları yazan yoktu. mağdurum da mağdurum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt