Samsung Yeni Akıllı Telefon Modellerinde Mediatek Yonga Setlerini Kullanacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Yeni Akıllı Telefon Modellerinde Mediatek Yonga Setlerini Kullanacak
Samsung, uzun süredir yükselişini sürdüren akıllı telefon üreticisi olarak lider pozisyonda yer alıyor. Dünya genelinde bir çok ülkede en çok tercih edilen marka olan Samsung, 2013 içerisinde özellikle amiral gemisi modelleri Galaxy Note 3 ve Galaxy S4 ile popülaritesini arttırmaya devam ediyor.



Samsung, akıllı telefon üretimi yanı sıra donanım bileşenleri üretimi de gerçekleştiriyor. Bunlar arasında panel, hafıza ürünleri yer alırken, ayrıca yonga setleri ile de pazarda yer almakta. Exynos adını verdiği yonga setlerini bir yandan kendi cihazlarında kullanırken, diğer taraftan, başka akıllı telefon ve tablet üreticilerine de sunmakta.

Yeni gelen bir bilgiye göre Samsung, başka bir yonga seti üreticisinin daha ürünlerini kendi cihazlarında kullanacak. Digitimes üzerinden gelen haberlere göre Samsung, MediaTek‘in dört ve sekiz çekirdekli işlemci içeren yonga setlerini ilerleyen tarihlerde sunacağı akıllı telefon modellerinde kullanacak.

MediaTek, geçtiğimiz günlerde hatırlanacağı üzere ilk gerçek sekiz çekirdekli işlemci içeren yonga setini de duyurmuştu. Dünya genelinde bir çok firma MediaTek’in yonga setlerini kullanıyor. Özellikle Çin kökenli firmaların orta seviye cihazlarında çoğunlukla yer almakta.

Samsung, üst seviye modellerinde kendi üretimi Exynos yonga setlerini kullanırken, 2014 içerisinde orta seviye modellerinde MediaTek yonga setlerini tercih edecek.

Samsung yeni akıllı telefon modellerinde MediaTek yonga setlerini kullanacak
 
  • Beğen
Tepkiler: LimePie
LimePie

LimePie

Üye
oo bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz. Haber için teşekkürler :oke:
 


Üst Alt