Samsung, Yaratıcılıkta Google’ı Geride Bıraktı, Apple Hala Zirvede

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, Yaratıcılıkta Google’ı Geride Bıraktı, Apple Hala Zirvede
Akıllı telefon pazarı başta olmak üzere firmalar en iyi, en güçlü en yenilikçi ürünü sunmak için çalışmalarını sürdürüyorlar. Baktığımızda özellikleApple‘ın 2011 senesinde kanser sonucunda yaşamını yitiren efsanevi CEOSteve Jobs önderliğinde sunduğu ürünler teknolojiye yön vermişti.



Firmalar yenilikleri ilk sunmak için çalışmalarını sürdürürken, her sene Boston Consulting Group en yaratıcı firmaları listeleyerek, sunuyor. Bu sene de listesini yayınlayan Boston Consulting Group‘un bu listesine baktığımızda geçtiğimiz günlerde iPhone 5C ve iPhone 5S akıllı telefon modellerini sunan Apple hala lider durumda.

Diğer taraftan daha önce ikinci sırada yer alan Google, yerini kaybetmiş olarak görünüyor. Nedeni ise daha önce ikinci sırada Google yer alırken, en yaratıcı şirketler listesinde Samsung’un Google’ı geçerek ikinci sıraya yerleştiğini görüyoruz.

Google geriye düşerek üçüncü sırada yer alıyor. Arama motoru devi firma2006 senesinden bu zamana kadar ikinci sırada yer alıyordu. Samsung ise2008‘de 28. sırada iken ikinciliğe yükselerek büyük performans gösterdi.

Samsung, yaratıcılıkta Google’ı geride bıraktı, Apple hala zirvede
 


Invoke

Invoke

Üye
28den 2'ye o zaman D900i almıştım, sene 2008de :D

O kadar d900i aldım da millet hep e250mi bu diyodu :zzz:
 
fk555897

fk555897

Üye
Samsung'daki nasıl yaratıcılıkmış? Adamlar aynı görünümdeki telefonda ufak tefek değişiklikler yapıp 4. serisini çıkardılar. Note'ları söylemiyorum bile.
 
reaurora

reaurora

Üye
Sadece telefon sektörüne bakarsak ne olduysa Galaxy S ile oldu bence.
 


Üst Alt