Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung yada samsung monte için skyfire yada vidio izleme programı varmı
Sponsorlu Bağlantılar
balci1925
Üye
Konu Sahibi
samsung yada samsung monte için skyfire yada vidio izleme programı varmı
samsung telefonlar sis uzantısını desteklemıyo java ları desteklıyor ee sky fire de sis yardımcı ola bilirmı sky firenın sıtesıne grym ordan oraya yonlendırıyor sonuc yok sımdıden sağolun
mustafasonmez
Üye
arkadaşlar bolt diye bi program var jar uzantılı youtube falan açıyo hatta facebooktan video izleyebilirsiniz skyfire kadar kapsamlı deil ama işe yarıcaktır.
SAINT1
Üye
facebook'tan değil yotube'dan video izleyebilirsiniz.
oguzkhan292
Üye
ewet sadece youtube den izlenio
geduk_tesisat
Üye
arkadaşlar ben samsung monte kullanıyorum wifi den internete bağlanıyor ama izle olmuyor filim video izleyemiyorum nasıl hallederim arkadaşlar
Birrrkan
Üye
en guzelı opera mini 5.1 cok guzel yapmıslar deneyın veya uc Browser cok hızlı
free
Üye
internet ve vod ayarın doğruysa..
m.youtube.com
m.dailymotion.com
sitelerinden video izlersin..başka sitelerde vardır mutlaka ama başka araştırmaya gerk duymadım
kurtulusoz
Üye
arkadaşlar spb.com dan tv izleyebilirsiniz normal tvden 1 dk geride ama
baranselona
Üye
arkadaşlar boltun yeni sürümüyle facebooktan video izleyebiliyoruz forumda paylaşılmış ben yaptım sorunsuz izledim....
evet arkadaşlar bRnSL in dediği gibi boltun yeni sürümüyle hem youtube ve hemde facebook tan video seyrede biliyosunuz bende izledim aksam nette sorun olduğu için takılarak izledim. sonuçta izledim.