bulutsuzgece
Üye
-
Konu Sahibi
-
Samsung Eğer 4 çekirdekli bir cihaz çıkarırsa Nokia' ya son bir adım daha yaklaşır
öyle birşey yapamaz wp 4 çekirdeği desteklemiyor desteklediği zamanda nokia kullanır zaten Wp de kimse nokiayı geçemez
papadiıoflu cep genelde paylaştı
Wp de donanım savaşı başlasa bile Microsoft müdahale eder. Kaldı ki öyle bir durumda Nokia armut toplamaz. Donanım da çıtayı yükseltir.
- - - Eklendi - - -
Yanlışın var arkadaşım. Bildiğim kadarıyla kerneli 32 çekirdek destekliyor wp8.
Damacana plastikli wp8 telefonu nasıl olacak merak ediyorum
Alt-orta segment cihazı yapmalı Samsung diye düşünüyorum. Zaten pastanın çoğunu bu pazar sayesinde yiyor, o yüzden Lumia 620 tarzı WP8'ler diğer Samsungçuların ilgisini çekebilir. Takdir ettim açıkçası, mücadele veriyorlar. Ativ-S ise, hem tasarım olarak çok iyi, hem de en büyük ekranlı Windows Phone 8 cihazı, fakat Türkiye'de göremedik..
Ativ serisi çelik kasa insanları yanlış yönlendirmeyin.
Ben de rekabetin olmasını isterim ama Samsung bu saate kadar hiçbir şey yapmadı WP8 için. Aksine bir aralar WPC'da Samsung WP'nin önünü tıkamaya mı çalışıyor diye bir yazı yayınlanmıştıATIV-S tasarım olarak çok iyi. Kalite hissinde tüm plastik Galaxy serisini sollar, ancak Samsung üstüne düşmüyor. Eminim onlar da Windows Phone 8'in geleceğinin çok parlak olduğunun farkında. Bu kadar kısa zamanda pazar payını ikiye katlamış bir işletim sistemine zamanla daha çok önem verecektir Samsung ekibi. (Elbette bu Nokia'nın sayesinde) Bu yüzden buradaki arkadaşlardan farklı düşünüyorum. Her ne kadar Lumia serisini sevsem ve kendim Lumia kullansam da Windows Phone 8'in pazar payı yükseleceği için, Samsung'un da bu yarışın içinde olmasını desteklemekteyim. Yarış kızışıyor gibi. Hadi bakalım.
Biri şu Samsung'u durdursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?