hakanxxx
Üye
-
Konu Sahibi
-
dostum öncelikle emeğine sağlık..
nasıl yükleneceğini anlatmışsın fakat anlamadım yeni android kullanıcısıyım ve root olmdan tel bi işe yaramadığını gördüm rica etsem şu root işi nasıl yapacağımı ayrıntılı anlatır mısın.. şimdiden teşekkür ederim..
Cm 9 build 8 kurdum ve sorun var... malesef sadece o da değil hem cm9 da hemde ehndroixte Facebook senkron sorunu vardı ve eklentiyi yükledim..sonrasında facebook sayfası açılıyor..asagı yukarı yaparken goruntu gidiyor..sanki sayfa açılmamıs gibi ama sayfa yuklu ama gostermiyor.. bu ve bunun gibi saçmasapan sorunlar var.. Hep bişiler düzeltildi deniliyor ama.. ben en iyi arkadasımın düğününde çektigim videolar 3 saniyede bir atlayarak çektiyse o an geri gelmeyecektir... ayrıca ben bir driverda kurduktan 2 gün içinde 10 tane hata buluyosam bunu programlayan insan bi denemiyormu 2 gün ne kadar stabil diye.. neyse... rebel roma dewam umarım biraz daha gorsel çalısıp yine aynen stabil kalabilirler..
en son droidturk mu ne öyle bir şey yükledim sonra 1 2 saat çalıştı telefon bir daha açılmadı sadece samsung yazısı geliyor ve kapanıyordu download mode açılıyor recovery açılmıyordu odin le rom atinca da olmuyordu garanti ye gönderdim değişim yapıldı. Şimdi korkuyorum tekrar rom atmaya +)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?