Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
tek su girişli olması avantajmı yoksa dezavantaj mı ?
ben bu modeliLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburada buldum fiyatı nasıl satın almadan sorayım dedim sizce nasıl ?
Siz Bu şekilde demişsiniz ama arkadaş satın almış .. bende bilgi sahibi oldum sayenizde.artık yeni makineler tek girişli.. bence banyoyu 2. musluk için kırıp dökmeye gerek kalmaması açısından iyi...
bu makinenin 56 db gürültü seviyesi yüksek ve A enerji sınıfı olması kötü...
Fiyat araştırmamda en uygun olarak bu modeli buldum ve burada satın alma işlemini gerçekleştirdim . Ürün elime ulaştı bi postada çamaşır attım)Şimdilik menunum bir sıkıntım yok inşaallah olmazda ) ürün alım aşamasında bana yardımlarını esirgemeyen Benimevim personellerine teşekkür ederim .
Fiyat araştırmamda en uygun olarak bu modeli buldum ve burada satın alma işlemini gerçekleştirdim . Ürün elime ulaştı bi postada çamaşır attım)Şimdilik menunum bir sıkıntım yok inşaallah olmazda ) ürün alım aşamasında bana yardımlarını esirgemeyen Benimevim personellerine teşekkür ederim .
Siz Bu şekilde demişsiniz ama arkadaş satın almış .. bende bilgi sahibi oldum sayenizde.
benimevim nasıl bir sitedir bilemiyorum ama, madem size yardımcı oldular vede çamaşır dahi attınız.. hayırlı olsun demekten başka çare yok..
Lakin sıkma esnasında ses gürültüsü nasıl ?
Sanırım makine güzel yıkamasaydı şuan bunları burada yazıyor olabilirdi)
hiç belli olmaz.. çoğu samsung kullanıcıları pek memnun değil çamaşır makinelerinden...
epey bir okudum yorumları falan , sadece çamaşır vede buzdolaplarında şikayet var :S
geriye ne kaldı kien önemlileri zaten buzdolabı ve çamaşır makinesi değil mi?
tabiki en temel taşlar onlar doğru diyorsunuz (: geriye birşey kalmadı hakkaten.
samsung'un 14 kg'lık çamaşır makinesi 4.999 Tl den satışta... bu nasıl bir para?
Üstüne 2000 Tl koyduğunuzda şahin araba alabiliyorsunuz5000 TL nedir ya hiç mi vicdan yok.. Evlilik hazırlıkları yapanlar var,hiç mi düşünmüyorlar bu kadar borca girermi o çiftler ? şahsen ben girmem
fiyatını geçin, köpükle yıkama özelliğinden dolayı alınmaz ki bu makine...
köpükle yıkama özelliği ne oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?