Samsung WB100 3D Dijital Fotoğraf Makinesi

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Samsung WB100 3D Dijital Fotoğraf Makinesi
Görüş açınızı çok daha öteye taşıyın ve netleştirin



26x Optik Zum, Dual IS (OIS+DIS) 26x Optik. Yakınlaştırma yakın detayları çok daha yakına getirin. Parkın öbür tarafında olsalar bile en yakın arkadaşlarınızın mükemmel yakın çekimlerini alın. 26x Optik Yakınlaştırma, yakın detayları çok daha yakına getirir ve istediğiniz çekimi yapmanıza olanak tanır. Ama sabit de olması gerekir. İşte burası Dual IS’nin (OIS+DIS) devreye girdiği yerdir. Çekimi yaptığınız anda resim sabitlenir. Yani elleriniz ne kadar titrerse titresin, fotoğraflarınız titremeyecektir.


Tamamen yeni bir bakış kazanın



22,3 mm ultra geniş açılı lens. İster uçsuz bucaksız yeşil bir alanın resmini ister yayılıp giden bir şehrin görüntüsünü ya da isterseniz ikisini birden çekiyor olun, sahne ne olursa olsun lensiniz size çok daha fazlasını sunacaktır. Hassas kesim 22,3 mm ultra geniş açılı lenslerle, görüş açısının tüm yatay alanını anında kareye alırsınız. Artık, önemli anların ve manzaraların tam ölçekli anılarını yakalayabilirsiniz. Çekimi kareye almak için artık geri gitmenize gerek yok.


Profesyonel olmanın en basit yolu



Akıllı Otomatik (Fotoğraf / Film). Akıp giden anları profesyonel tarzda sonuçlarla mükemmel anılara dönüştürür. Akıllı Otomatik (fotoğraf ve film), en iyi çekimi yapmak için kompozisyondaki temel elemanları analiz eder ve ardından fotoğraf ve film modlarını ayarlar. Ayrıca hayat asla durmadığından, fotoğraf makinesinin nesne izleme özelliği sabit duramayacak nesneleri yakalar.


Elde edeceğiniz sonuca bakın



Canlı Panaroma ile, büyüleyici bir Venedik sarayının önünden neredeyse sonu gelmez bir biçimde kayıp giden gondolları, 180º’lik şaşırtıcı bir panaromik görüntü halinde çekebilirsiniz. Ardından, henüz çekmemişken bile LCD ekranda görüntünüzün ön izlemesini gerçekleştirebilirsiniz. Sadece, deklanşöre basılı tutarak sahneleri değiştirin ve fotoğrafınızı çekmeden önce neye benzeyeceğini görün.


Kendi filmlerinizi yapın



720p HD Film Kaydı İster cennet gibi bir ovada yürüyüş yapıyor ister rengarenk çiçeklere bürünmüş bir çiçek tarhının yanından geçiyor olun, nereye giderseniz gidin HD-kalitesinde videolar çekin. Bu tarz sahibi ama güçlü kamera ile, meydana geldiği gündeki kadar canlı anılar için, saniyede 30 kare hızında -ortalama dijital kompakt fotoğraf makinelerinin videolarından daha net- 720p HD kalitesinde videolar çekin ve çanta yardımıyla makinenizi rahatça gezdirin.


Daha eğlenceli, daha yaratıcı




 


Üst Alt