samsung wawe 2 S8530 kies problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozxygen

ozxygen

Üye
    Konu Sahibi
samsung wawe 2 S8530 kies problemi
arkadaşlar samsung wave2 alalı 1 hafta oldu usb kablosunu takınca hangi modda başlatıcağımı seçemiyorum birtürlü. Ayarlar > bağlantılar > USB yardımcı uygulamalarından kies modunu seçiyorum 'USB bağlı lütfen kabloyu çıkartın' diyor kabloyu çıkartıp seçiyorum 'PC'ye bağlanın. samsung kies veya doğru sürücüler önceden PC'nizde kurulu değilse kurulum işlemi...' diye hata veriyor. ne yapmam gerekiyor acaba? ilk defa samsung kullanıyorum.

hsahin4

hsahin4

Üye
arkadaşlar samsung wave2 alalı 1 hafta oldu usb kablosunu takınca hangi modda başlatıcağımı seçemiyorum birtürlü. Ayarlar > bağlantılar > USB yardımcı uygulamalarından kies modunu seçiyorum 'USB bağlı lütfen kabloyu çıkartın' diyor kabloyu çıkartıp seçiyorum 'PC'ye bağlanın. samsung kies veya doğru sürücüler önceden PC'nizde kurulu değilse kurulum işlemi...' diye hata veriyor. ne yapmam gerekiyor acaba? ilk defa samsung kullanıyorum.

Bu durumu bende çok garipsiyorum, normalde symbian gibi bir kütük bile USB kablosunu takınca soruyor : "ne yapayım"
Ama wave'de mesela yığın bellek modunda bağlayacaksan, önce yığın bellek modunu seçip sonra kabloyu takman lazım :)
KIES modu sanırım varsayılan mod. Kabloyu direkt bağlarsan KIES görmesi lazım. Bende görüyor.
Bu arada, PC'de KIES kurulu değilmi?

ozxygen

ozxygen

Üye
    Konu Sahibi
kies in sonsürümünü yükledim.
telefon için S8530JV/S8530OJVJL3(TUR) sürümünü buluyor bağlanmadığı için telefonuda güncelleştiremiyorum :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...