Samsung wawe 1 hk.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yigit315

Yigit315

Üye
    Konu Sahibi
Samsung wawe 1 hk.
Bu telefonu almayı düşünüyorum arkadaşlar 2. hat olarak.Ama hiç kullanmadım.Kullanan arkadaşlar varsa nasıl acaba memnunlarmı? artı ve eksi yönleri nedir? Beğenilmeyen tarafları gibi özelliklerini yazarsanız iyi olur.Şimdiden teşekkürler....

positive+

Üye
Eğer uygulama kullanmam bana sadece hızı ve arama yapması yeter diyorsan al

Eğer uygulama da kullanırım diyorsan Androdli cihazlara bakmanızı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Yigit315
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
bu cihaz her yönden stabil bada 2 ye geçmesine az kaldı almanı tavsiye ederim

• Beğen
TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Gelen kutuna bak karşim (:

• Beğen
Yigit315

Yigit315

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ilgilendiğiniz teşekkür ederim.Bana lazım olabilecek uygulamalar kısıtlı zaten.3-4 oyun 1-2 de program oldumu yeterli olacağını düşünüyorum bana.Bu telefonun bana kendini cezbettiren noktası kamerası ve HD(720 p) video kaydedebilmesi...Birde ben spot alacağım ürünü.Yani sadece garantisi yok.Ne dersiniz bi problem oluştururmu?teşekkürler.

ceycey111

ceycey111

Üye
Hocam ilgilendiğiniz teşekkür ederim.Bana lazım olabilecek uygulamalar kısıtlı zaten.3-4 oyun 1-2 de program oldumu yeterli olacağını düşünüyorum bana.Bu telefonun bana kendini cezbettiren noktası kamerası ve HD(720 p) video kaydedebilmesi...Birde ben spot alacağım ürünü.Yani sadece garantisi yok.Ne dersiniz bi problem oluştururmu?teşekkürler.

pek bi sorun oluşturmaz sadece güncellemeleri kendi programından diilde başka bi programla biraz riskli bi şekilde yükleyebilirsin okadar

• Beğen

mahmutdeniz

Üye
wave serisi teller hakkaten cok iyi. umdugundan daha fazlasini verir. ne yazik ki androidin golgesinde kaldi. hic tereddut etmeden al.

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
bildiğim kadarıyla spot s8500 wave'lerin gps'leri çalışmıyormuş alırken sor kardeş sonra başın ağrımasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt