Samsung Wave'in Dolfin Web Tarayıcısı Hakkında ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave'in Dolfin Web Tarayıcısı Hakkında ??
Samsung Wave'in Dolfin Web Tarayıcısı Internet Videolarını Oynatabiliyor Mu..? Oynatabiliyorsa Performansı Nasıl..? Ya Da Internet Videolarını Oynatma Alternatifleri Var Mı..? Yaaa Ammaaannnn..Flash Player Var Mı Işte..?

OğuzcanAbi

Üye
tam bilmiorum oynatio die duydum

bursacity

bursacity

Üye
sanırım oynatıyo ayarlardan flash açılabiliyormus chip 'in araştırmasında okumustum

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
kendim iyice araştırdım.. yüzde 99 oynatıyo ama bu telefonu kullanan birinden duymak istiyorum.. eğer oynatıyorsa bu telefonu almamak için hiç bir nedenim olmayacak.. inş hayırlısıyla alırım..

bursacity

bursacity

Üye
Samsung'un büyük ilgi çeken Wave serisinde S8500 modeli dikkat çekiyor. Ekranı, hızlı WiFi desteği ve diğer özellikleriyle bu telefonda sörf yapmak çok keyifli hale geliyor.

Samsung'un Super AMOLED ekranına sahip olan cep telefonunun görüntü kalitesi gerçekten büyüleyici. Yazılar, görseller ve videolar yüksek detayla görüntüleniyor. 3.3 inç bir ekranda HD TV kalitesine yaklaşan bir görüntü ile çok çekici.

Kapasitif dokunmatik ekranı çok hassas ve iyi bir kullanım sunuyor. Sanal QWERTY klavyesiyle yazmak son derece kolay. İnternet adreslerini girmek oldukça rahat.

WiFi üzerinden test sayfasını 5 saniyede, HSDPA üzerinden 12 saniyede yükleyen cep telefonunun Dolphin internet tarayıcısı oldukça iyi. Çoklu dokunmatik ile yakınlaştırma ve uzaklaştırma kolay. RSS beslemeleri, sayfalar arasında kolay geçiş, Flash içerik görüntüleyebilme özelliklerine sahip. Flash'ı ayarlardan açmanız gerekiyor.

Opera Mini tarayıcı kullanırsanız sörf biraz daha hızlanıyor ancak Flash içerik için Dolphin'i tavsiye ediyoruz. Yurtdışıakıllı cep telefonlarına göre dikkat çekici ölçüde iyi: 290 Euro civarında.
fiyatı da benzer

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
kendim iyice araştırdım.. yüzde 99 oynatıyo ama bu telefonu kullanan birinden duymak istiyorum.. eğer oynatıyorsa bu telefonu almamak için hiç bir nedenim olmayacak.. inş hayırlısıyla alırım..

Samsung wave telefonun; ayarlar-uygulamalar-internet-tercihler bölümünden flash ı yürüt butonuna tıkladığınızda açılıyor yani flash desteği de var almamak için tek nedenin yeterli parayı denk getirememen olmalı :) çünkü bu telefon harika bir cihaz sırf bu yüzden nokia x6 yı iki hafta kullanıp 200 tl zararına sattıktan sonra hemen bu cihaza koştum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt