Samsung Wave

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anil585

anil585

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave
Arkadaşlar samsung wavelerin hepsindemi 1ghz işlemci war?yoksa sadece s8500 damı?

futbol123

futbol123

Üye
hepsi öyle

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Sadece S8500'de var.

maxirabit

maxirabit

Üye
hepsi aynı değildir aynı olsa fiyatı farklı olmaz:)

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Wave bir seri ismidir ve bu seride sadece S8500 ve Wave II Yok. Bu modellerde 1 Ghz işlemci olabilir ama Wave 7233 Modelinde 600Mhz, Wave 5253 Modelinde ise işlemci hızı hakkında bir bilgi yok 1Ghz falan da değil Giriş seviyesi modeline 1 Ghz işlemci konmaz. Lütfen biraz araştırma yapıp da yorum yapalım bildiğinin dışında birşeyler de olabilir 2 modele bağlı kalıp 1 Ghz demek çok yanlış bir yönlendirmeye sebebiyet verebilir.

futbol123

futbol123

Üye
Wave bir seri ismidir ve bu seride sadece S8500 ve Wave II Yok. Bu modellerde 1 Ghz işlemci olabilir ama Wave 7233 Modelinde 600Mhz, Wave 5253 Modelinde ise işlemci hızı hakkında bir bilgi yok 1Ghz falan da değil Giriş seviyesi modeline 1 Ghz işlemci konmaz. Lütfen biraz araştırma yapıp da yorum yapalım bildiğinin dışında birşeyler de olabilir 2 modele bağlı kalıp 1 Ghz demek çok yanlış bir yönlendirmeye sebebiyet verebilir.

hepsi aynı değildir aynı olsa fiyatı farklı olmaz:)

kardeşim ben ne yazdığımı iyi biliyorum
burdada bak 1ghz yazıyor öyle zaten
birtek s8500 ınmı 1ghz işlemcisi var bilmeden yorum yapmayın

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
kardeşim ben ne yazdığımı iyi biliyorum
burdada bak 1ghz yazıyor öyle zaten
birtek s8500 ınmı 1ghz işlemcisi var bilmeden yorum yapmayın

Berke anlamak mı istemiyosun anlamsız bir gurur mu yapıyorsun. Tamam bu 2 modelde 1 Ghz olabilir yok demiyorum sana ama diğer 2 modelinde yok diyorum sana. Wave altında 4 farklı model var. Sen önce Wave'nin kaç tane modeli olduğunu öğren bi ya.

futbol123

futbol123

Üye

Berke anlamak mı istemiyosun anlamsız bir gurur mu yapıyorsun. Tamam bu 2 modelde 1 Ghz olabilir yok demiyorum sana ama diğer 2 modelinde yok diyorum sana. Wave altında 4 farklı model var. Sen önce Wave'nin kaç tane modeli olduğunu öğren bi ya.

niye gurur yapıyım ne alakası var wavenin kaç tane modeli iyi biliyorum farkındaysan wave s8500 da birtek 1ghz var demişsin bnde 2tane modeli gösteriyorum anlatamıyormuyum anlamıyormusun

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
niye gurur yapıyım ne alakası var wavenin kaç tane modeli iyi biliyorum farkındaysan wave s8500 da birtek 1ghz var demişsin bnde 2tane modeli gösteriyorum anlatamıyormuyum anlamıyormusun

O zaman mesajımı birdaha oku sadece S8500 de var demedim ben o ilk mesajımdaydı Wave II ye bakmadan önce. Benle hala anlamsız bir tartışmanın içindesin Wave serisinde 4 Model var sen bana hala 2 diyorsun.

şu siteye gir benle daha tartışma artık.
S8500 ve Wave II 1 Ghz
Wave 723 600Mhz
Wave 525 Bilinmiyor.

futbol123

futbol123

Üye

O zaman mesajımı birdaha oku sadece S8500 de var demedim ben o ilk mesajımdaydı Wave II ye bakmadan önce. Benle hala anlamsız bir tartışmanın içindesin Wave serisinde 4 Model var sen bana hala 2 diyorsun.

şu siteye gir benle daha tartışma artık.
S8500 ve Wave II 1 Ghz
Wave 723 600Mhz
Wave 525 Bilinmiyor.
bak wave 525 in işlemciside 1ghz dır burda 5250 diye geçiyor ama 525 modeli burda yazıyor

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
wave lerin hepsinde 1 ghz işlemci yok boşuna uğramayın kendnizi kandırırsınız

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
bak wave 525 in işlemciside 1ghz dır burda 5250 diye geçiyor ama 525 modeli burda yazıyor

525 diye geçen model Wave'nin giriş seviyesi modeli ve o modelin tam hali S5253. Onun bir üst modeli olan 723'de 600Mhz işlemci var.

anil585

anil585

Üye
    Konu Sahibi
ya beyler şimdi diğer waveleri boswerin samsung s5253 wave 525 de 1 ghz işlemci warmı yokmu bana o lazım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...