Sadece S8500'de var.
hayır bütün wavelerinki 1ghz dır
sadece s8500de 1ghz varyanılıorsunsadece s8500de 1ghz var
bütün wavelerin 1ghzdır al buda kanıtı
Wave bir seri ismidir ve bu seride sadece S8500 ve Wave II Yok. Bu modellerde 1 Ghz işlemci olabilir ama Wave 7233 Modelinde 600Mhz, Wave 5253 Modelinde ise işlemci hızı hakkında bir bilgi yok 1Ghz falan da değil Giriş seviyesi modeline 1 Ghz işlemci konmaz. Lütfen biraz araştırma yapıp da yorum yapalım bildiğinin dışında birşeyler de olabilir 2 modele bağlı kalıp 1 Ghz demek çok yanlış bir yönlendirmeye sebebiyet verebilir.
hepsi aynı değildir aynı olsa fiyatı farklı olmaz![]()
kardeşim ben ne yazdığımı iyi biliyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdada bak 1ghz yazıyor öyle zaten
birtek s8500 ınmı 1ghz işlemcisi var bilmeden yorum yapmayın
Berke anlamak mı istemiyosun anlamsız bir gurur mu yapıyorsun. Tamam bu 2 modelde 1 Ghz olabilir yok demiyorum sana ama diğer 2 modelinde yok diyorum sana. Wave altında 4 farklı model var. Sen önce Wave'nin kaç tane modeli olduğunu öğren bi ya.
niye gurur yapıyım ne alakası var wavenin kaç tane modeli iyi biliyorum farkındaysan wave s8500 da birtek 1ghz var demişsin bnde 2tane modeli gösteriyorum anlatamıyormuyum anlamıyormusun
bak wave 525 in işlemciside 1ghz dır burda 5250 diye geçiyor ama 525 modeli
O zaman mesajımı birdaha oku sadece S8500 de var demedim ben o ilk mesajımdaydı Wave II ye bakmadan önce. Benle hala anlamsız bir tartışmanın içindesin Wave serisinde 4 Model var sen bana hala 2 diyorsun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu siteye gir benle daha tartışma artık.
S8500 ve Wave II 1 Ghz
Wave 723 600Mhz
Wave 525 Bilinmiyor.
bak wave 525 in işlemciside 1ghz dır burda 5250 diye geçiyor ama 525 modeliLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburda yazıyor
ya beyler şimdi diğer waveleri boswerin samsung s5253 wave 525 de 1 ghz işlemci warmı yokmu bana o lazım?