vay be ne telefonmuş benim iphone düşse arkası darma duman olur
6300 yaklaşık 100 kere düştü hiç bişeyi yok![]()
sadece az bişe çizik oluyor
nereler den düştü nerelerdennnnn 
Aynen N72 me hiç birşey olmuyor yahusadece az bişe çizik oluyor
![]()

bu arada artistlik yapiyim derken telefon elimden bi kaydı tutmaya çalışıyorum lan lan lan lan
diye bağırdım resmen. Neyse telefon düştü yere batarya bi tarafa kapak bi tarafa telefonun kasası bi tarafa, rezil oldum resmen
. Telefona bişey oldu mu onu merak ediyorum. Bataryayı falan taktım çaktırmadan arkadaşı yine aradım konuşarak ordan uzaklaştım ki hala çalışıyo gibisinden yırtayım dedim.
Bol bol kahve içir sarhoşluğa ii gelir.İçip içip Samsung Wave'ime kustum battı telefon 2 gün kendinden geçti alkol komalarına girdi açılmadışimdi çalışıyor ancak kapama tuşu ve fotoğraf tuşu bazen algılamıyor
![]()

n72ye çektirdğim eziyeti hiçbir telefona çektirmedim bi ara bilirsiniz telefonun üstüne takılan ucu kancalı bir dalga vardı bir gün sallıyordum o dalga birden bi koptu telefon yaklaşık 23 metre ileriye gitti kapak falan fırladı hepsini geriye taktım çalışmayan hafıza kartı çalışmaya başladı :
Aynen N72 me hiç birşey olmuyor yahusadece az bişe çizik oluyor
![]()

neyse cebimde anahtar vardı kasada ekranın sağında küçücük bir parlak nokta oluşmuş sonradan farkettim. hala içim gidiyor o noktayı gördükçe. kapatmak için denemediğim boya kalmadı. ayakkabı renk kapatıcısı da dahil
ne ekrana jelatin yapıştırdım ne de o koruyucu kaplamadan aldım. mikrofiber bezle sil daha yeni gibi duruyor. gören yeni mi aldın diyor 
daha sonra yogun karlı bi havada yarım saat kadar video çekimi yaptım telefon sırılsıklam oldu dokunmatik çok ısnaldıgı için parmagı algılamıyodu telefon buz kesti ama yinede bişey olmadı kuruladım hala çalışıyodu
maşallah 

Maaşallah 
Nasıl koştuysa hiç göremedim bile 
çizik yok ekranda tabi. ama tırstım bende yazıları okuyunca birdaha artislik yok.Az önce yine 1 metreden laminant parkeye düştü ekran üstüne, içim gitti düşerken ama allahtan 1 tane bile çizk yok3. kez oldu bu.