Samsung Wave veya Wave 2yle geçirdiğiniz Fantaziler ( Düşme, üstüne yatma, sıvı dökme vs vs ;)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bogeybot

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave veya Wave 2yle geçirdiğiniz Fantaziler ( Düşme, üstüne yatma, sıvı dökme vs vs ;)
Evet arkadaşlar ;:D wavenizle geçirdiğiniz hataları veya kazaları buraya yazalim. Lütfen abarti veya waveyi övmek için yalan yanliş şeyler yazmayin. Herkes doğru bilgi alsin. Zaten övülmesi gereken bi telefon değil. Aldigi paranın hakkını verior ;:)
Ben 1 kere üstünde uyudum ;:D 1 kerede yere düşürdüm. Hiç kapanmadı bile evet sizler;?

sonys119

sonys119

Üye
bende bi kere okulda unuttum :)

• Beğen
Tepkiler: tulkas ve qadir
nidforspid

nidforspid

Üye
ben 4 kere düşürdüm,3 kere kabında bir kere çıplak düştü,ağladım falan şaka şaka:ehe telefon halen daş gibi,ne çizik var ne cüzük

matrax-0052

Üye
Sim kartı takmak için arka kapağı çıkarmıştım kapak bir şekilde telefonun kasasına sürtündü mübarek jilet gibiymiş hemen çizdi boyasını siz kapağı sökünce telden uzak tutun.

Trackmania

Trackmania

Üye
Konula alakalı değil de ben N72 ile gece müzik dinlerken üstüne yatıp ekranını Kırmıştım :) Artık wave elime geçerse burdada yazacağım her daim :)

erem.qns

erem.qns

Üye
ben bi kez metrobüste bi kez ıslak asfalta bi kezda stadta düşürdüm. Telefon çizik dolu.
Orjinal kasa buldum 55 tl ye alıp değiştirtcem serviste :D

F1F1

Üye
Geçenlerde yanlışlıkla sigra söndürdüm üstünde menü tusunun altı biraz erimiş gibi duruyo :allalla:

• Beğen
Tepkiler: clonexcell
Noks

Noks

Üye
bende kulaklıkla müzik dinlerken kulaklıkıgı cıkarırken otobüs duragında cat diye yere düştü elimle tutamadım etrafıma baktım millet bana bakıyor sonra baktım hala müzik calarda aldım elime mesajımı yazdım en ufak bile cizik yok :d heytt beybimm benim :D

senam38

Üye
ben elektronik cihazlara karsi titizim biraz wavemi direk insivible sheld ile kapladim cok sukur bi sorun yok telefonumda tek sorun kutudan cikan kilif parcalanma asamasina geldi baska birsey yok:)

erem.qns

erem.qns

Üye
ben elektronik cihazlara karsi titizim biraz wavemi direk insivible sheld ile kapladim cok sukur bi sorun yok telefonumda tek sorun kutudan cikan kilif parcalanma asamasina geldi baska birsey yok:)

ya bende aldım gittigidiyodan. Fakat ben beceremedim kaplamayı. Yan tarafları oval oldugu icin tam yapıstıramadım. Sinir oldum çöpe attım :D
bide ekranda hava kaldı onları giderim derken ekrana cok bsatırdım ÇIT .. die bi ses geldi ekrandan beynim döndü hmn actım telefonu baktım bi sıkıntı yk çok şükür :)

senam38

Üye
ya bende aldım gittigidiyodan. Fakat ben beceremedim kaplamayı. Yan tarafları oval oldugu icin tam yapıstıramadım. Sinir oldum çöpe attım :D
bide ekranda hava kaldı onları giderim derken ekrana cok bsatırdım ÇIT .. die bi ses geldi ekrandan beynim döndü hmn actım telefonu baktım bi sıkıntı yk çok şükür :)
ayni sekilde abimdede wave var oda beceremedi ama benimki belli belirsiz oldu yan taraflarin yapismasi icin 10 15 dk beklemeliydin bu islem sabir ister kuruduktan sonra kendi yapisiyor zaten ve fazla bastirmayacaksin altindaki suyu cekmen yeterliydi neyse kismet degilmis seninkide tek sorun biraz kaygan malzeme elden kaymasi ihtimal birsey ama telefonu tamamen koruyor menmunum yani uygulama yontemlerini tam okumadan yapistirmaya kalkmayin

yusuf-35

yusuf-35

Üye
bi kaç kez uyudum üzerinde malum gece mesaj filan atarken sızıp kalıyorum :) bi kerede askerlik muayenesinde kapıda teslim alan asker attı adamla tartıştık nasıl dikkat etmessin gibisinden :) bi kerede arkadaşım masaya düşürdü ondada wave var düşerkenki halini görmeliydiniz özür diledi durdu Allahtan hiç bi problem yok :) son olarak yağmurda motorla giderken bide su ıslanmıştı cebimde :)

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
üstünde uyudum 85 kiloyum :D , dolmuşta unuttum okul sayesiyle buldum :), dolmuştan sekerek asfalta düştü, o jilet tediğimiz kapağı yanlışlıkla ekranı çizdi :D ve o asfalta düşme sahnesi yok mu :D helal olsun dedirtti ufak bir ezik var

batuone

Üye
vay be ne telefonmuş benim iphone düşse arkası darma duman olur :D
6300 yaklaşık 100 kere düştü hiç bişeyi yok :D

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Samsung wave kullanalı bu ikinci cihazım ilk cihazımın başına gelenleri söyleyeyim bir kere elimden kaydı ve yerde takla atışlarını izledim hayranlıkla :) ne kasada ne ekranda bir çizik bile oluşmamıştı ama kasanın üzerindeki kulaklık bölümünden karşı tarafın sesi cızırtılı gelmeye başladı servise gönderdim 2 kere değişti olmadı kamera gibi bazı menülere girdiğimde telefon kendini resetliyordu tam tüketici hakları mahkemesine başvuracakken buraya dikkat :nono: yanlışlıkla japon yapıştırıcısını telefonun üzerine döktüm iç kısımlarına ekranına ve kasanın yarısına kadar komple japon yapıştırıcısı bulaştırdım belki inanmayacaksınız ama toplu iğne ve bıçakla ekranın üzerini ve kasanın üzerini kazıdım ekranda bir çizik dahi oluşmazken kasada ince ama derin bir kaç çizik oluştu sanırım kasaya fazla yüklenmişim :kop:

Artık japon yapıştırıcısının etkisiylemi ne anlamadım telefon iyice kafayı yedi servise de tekrar başvuramadım çünkü üst kısmı japonla doldu :kop::kop: vedalaşma vakti gelmişti çoktan satmak zorunda kaldım şimdi yeni wave aldım kasanın üst kenasında nazarlığı var bununda :) bir kere yere düştü ama zemin çivili gibiydi kasanın yanında çok küçük bir çizik var

silver021

silver021

Üye
4 aydır hiç düşürmedim. telefonu kutudan çıkardığım günki kadar tertemiz. :D en küçük çizik göremiorum.
Ne kılıf kullanıorum nede invisible shield. ama ekranı banamısın demiyor. :) en çok memnun kaldığım şeyse ekranın için toz olmuyor.

erem.qns

erem.qns

Üye
bende bi kasa alıyım komple. Buldum tahtakalede bi pasajda. İhtiyacı olan arkadaslara adres verebilirim. Fiyatı 55 tl.
Alıyım kasayı serviste değiştirticem ve güzel bi kılıf alıcam ( nazar boncuklu ) :)
Birde çevredeki insanların gözü kalıo yeni wave alanlara tavsiye bi kurban kessinler :D

silver021

silver021

Üye
bende bi kasa alıyım komple. Buldum tahtakalede bi pasajda. İhtiyacı olan arkadaslara adres verebilirim. Fiyatı 55 tl.
Alıyım kasayı serviste değiştirticem ve güzel bi kılıf alıcam ( nazar boncuklu ) :)
Birde çevredeki insanların gözü kalıo yeni wave alanlara tavsiye bi kurban kessinler :D

kurban kesiminide telefona HD olarak çekip keyifle izleyinki aldığınıza değsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt