Samsung Wave veya Wave 2yle geçirdiğiniz Fantaziler ( Düşme, üstüne yatma, sıvı dökme vs vs ;)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cezalper

cezalper

Üye
Cebimden çıkarırken elimden kaydı kılıfla beraber düştü tam köşesinin üstüne geldi köşezi çok hafif ezildi içim gitti lan :(

Trackmania

Trackmania

Üye
vay be ne telefonmuş benim iphone düşse arkası darma duman olur :D
6300 yaklaşık 100 kere düştü hiç bişeyi yok :D

Aynen N72 me hiç birşey olmuyor yahu :D sadece az bişe çizik oluyor :D nereler den düştü nerelerdennnnn :D

Waveman

Waveman

Üye
Benimde telefon cebimdeyken su savaşı yaptık unutmuştum cebimde olduğunu savaş bitti benim aklıma geldi gözlerim doldu bi çıkardım cımcık su hemen sildim temizledim allahtan bişey olmamış taş gibi telefon maşşallah

• Beğen
Tepkiler: Kaçak1453

mehmet_aksu_123

Üye
Ben bi keresinde alışveriş mağazasında düşürdüm olay şöyle: Mağazadaki bi kaç kişi telefonum elimde mesajlaşırken gördüler ve çaktırmadan arada bi kaç defa baktılar ben de farkedince daha artisleşcem ya, müzikçalara falan giriyorum, uygulamalara giriyorum, en son arkadaşı aradım telefonu kulağıma götürüp arada da elime alıyorum kulak sensörünü farkettirmeye çalışıyorum (h) bu arada artistlik yapiyim derken telefon elimden bi kaydı tutmaya çalışıyorum lan lan lan lan :aha: diye bağırdım resmen. Neyse telefon düştü yere batarya bi tarafa kapak bi tarafa telefonun kasası bi tarafa, rezil oldum resmen:ah. Telefona bişey oldu mu onu merak ediyorum. Bataryayı falan taktım çaktırmadan arkadaşı yine aradım konuşarak ordan uzaklaştım ki hala çalışıyo gibisinden yırtayım dedim.:bigstar:

tht_mehmet

tht_mehmet

Üye
50 cmden fazla yükseklikten yüzükoyun laminant parkeye kapandı. Sapasağlam :)

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
İçip içip Samsung Wave'ime kustum battı telefon 2 gün kendinden geçti alkol komalarına girdi açılmadı :D şimdi çalışıyor ancak kapama tuşu ve fotoğraf tuşu bazen algılamıyor :D

Waveman

Waveman

Üye
İçip içip Samsung Wave'ime kustum battı telefon 2 gün kendinden geçti alkol komalarına girdi açılmadı :D şimdi çalışıyor ancak kapama tuşu ve fotoğraf tuşu bazen algılamıyor :D
Bol bol kahve içir sarhoşluğa ii gelir. :kop::kop::kop::kop:

feyzammm

feyzammm

Üye
ben karlı yolda düşürdüm üzerinden araba geçmiş bişey olmamış

drexe

Üye

Aynen N72 me hiç birşey olmuyor yahu :D sadece az bişe çizik oluyor :D nereler den düştü nerelerdennnnn :D
n72ye çektirdğim eziyeti hiçbir telefona çektirmedim bi ara bilirsiniz telefonun üstüne takılan ucu kancalı bir dalga vardı bir gün sallıyordum o dalga birden bi koptu telefon yaklaşık 23 metre ileriye gitti kapak falan fırladı hepsini geriye taktım çalışmayan hafıza kartı çalışmaya başladı ::)

kakk

kakk

Üye
bana henüz böyle fantaziler nasip olmadı :) kız gibi duruyo maşallah :naughty:

tulkas

tulkas

Üye
Sahilde kayalıklarda oturuyorduk , kayalıkların arasına kaçtı koca koca kayalar düşünün..Saat gece 01.30 araları :DAllahtan suya kadar inmemiş yosunların tam üstündeydi 3-5 tane kaya kaldırmak zorunda kaldık .D

hayatperest

hayatperest

Üye
12 temmuzda bir yıl olacak alalı. kaç kere düştü Allah bilir saymadım. o orjinal kılıfı da çıkardım attım. cebime koyduğumda kapanma yapıyordu. şu silikon kılıflardan aldım. pda .ok kaba gözüktü gözüme. telefon ince diye aldık arkadaş dimi ama :evet: neyse cebimde anahtar vardı kasada ekranın sağında küçücük bir parlak nokta oluşmuş sonradan farkettim. hala içim gidiyor o noktayı gördükçe. kapatmak için denemediğim boya kalmadı. ayakkabı renk kapatıcısı da dahil :P: ne ekrana jelatin yapıştırdım ne de o koruyucu kaplamadan aldım. mikrofiber bezle sil daha yeni gibi duruyor. gören yeni mi aldın diyor :d:

anselmo

Üye
iki kere iş yerinde bi kere metrobüste bide koşu bandında düşürüdüm hele koşu bandında düşürdüğümde bandın etkisiyle 5 metre gerideki haltere çarptı durdu tek çizik yok maşallah sonra dayanamadım silikon kılıf aldım :D

gs01

Üye
yurtta çömelerek koridorda otururken üç dört kez kafası aşaagı bi kezde ekran üstü şap diye yapıştı yere. sonra wave II alan bi çocuk gece uykudan uyandırıp şöyle yasam böyle yapsam bozulur mu gibi saçma sorular sorarak cinnete getirdi beni aldım wave II mi attım yere. bak dedim burda bile bozulmadı öyle hiçbişey olmaz dedim çocuk korktu giti bi dahada sru sormadı :d: daha sonra yogun karlı bi havada yarım saat kadar video çekimi yaptım telefon sırılsıklam oldu dokunmatik çok ısnaldıgı için parmagı algılamıyodu telefon buz kesti ama yinede bişey olmadı kuruladım hala çalışıyodu :ehe maşallah (h)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
benim
wave deil star ama olsun 1. si ilk aldığımda kutudan çıkarırken düştü köşesindeki boya söküldü az bişey sonra telefoncuda kapattırdım orasını 2. ye parkta kardeşimi bekliyodum bi kız yanımdaki banka oturdu bende artislik olsun diye telefonu kaydırağa kılıfsız koydum bi ittirdim duvara çarpıp yere düştü batarya bi yere arka kapak bi yere fırladı sim kartım ve hafıza kartım kayıptı birden gözlerim dolmuştu ki kardeşim bulmuş getirdi taktım çalıştı ama arka kapak çizik içinde kaldı ve az bişey ezildi(arkasıyla çarptı ama ekranı çarpsaydı telefon falan kalmazdı heralde) :D

furkey

Üye
çadırda kalıyoduk masanın üstüne şarja bırakmıştım küçük çocuğun teki geldi ayağı şarj aletine takıldı taaaak diye düştü telefon baktım 3 parçaya ayrılmıştı. Bi anda elim ayağım boşaldı resmen hemen kontrol ettim makinayı öyle bi düşmeden çiziksiz nasıl çıktı bilmiyorum düzgün bi yüzeye de gelmedi yavaşça da çarpmadı :) Maaşallah :oke:

Not: Merak eden varsa telefonla ilgilenmekten çocuğu yakalayamadım |-) Nasıl koştuysa hiç göremedim bile :ah

bobinajci1

Üye
invisible shield aldım, 2-3 ay öyle kullandım, sonra sağından solundan sarkmaya başladı, kızım hergün 1-2 saat elimden alıyordu telefonu, çıardım sadece ekrandaki kaldı, slikon kılıf aldım, malum çok düşürenlerdenim, 4-5 kez elimden yere düştü, hatta bir seferinde ayağımla yakalayayım derken tekme attım, köşesi az çizildi, arka kapakta küçük bir çizik, sonra ekranındaki kaplama sıkmaya başladı söktüm, ekranın dokunuşuna takıldım kaldım resmen. neyse dün akşam aldım elime çakıyı, amerikan çelik bir çakı, arkadaşlarla yemekteyiz, vurdum ekranın üzerine sürttüm falan, millet dondu kaldı :) çizik yok ekranda tabi. ama tırstım bende yazıları okuyunca birdaha artislik yok.

tht_mehmet

tht_mehmet

Üye
Az önce yine 1 metreden laminant parkeye düştü ekran üstüne, içim gitti düşerken ama allahtan 1 tane bile çizk yok :D 3. kez oldu bu.

grafikeer

grafikeer

Üye
Az önce yine 1 metreden laminant parkeye düştü ekran üstüne, içim gitti düşerken ama allahtan 1 tane bile çizk yok :D 3. kez oldu bu.

laminat parkede elbette birşey olmaz, cep hizasından asfalt ya da betona düşürürseniz baya birşey oluyor, tecrübe ile sabit. Siz siz olun fazla güvenmeyin sağlamlığına dikkatli kullanın bence... bir kez cep hizasından arabaya binerken cebime koyayım derken kılıfı ters tutmuştum ve yere düştü, şansıma ekran tarafı değil de arka tarafı yere çarptı. köşesi ezildi, ezilmeden dolayı da üst kapak yerine tam oturmuyordu. ikincisinde ise şarjda iken kabloya takıldım ve sehpadan laminat parkeye düştü, şarj girişi bozuldu artık pc görmüyor ve sadece şarj edilebilir vaziyette. Servisin yolu göründü yani... dediğim gibi falza güvenmemek lazım yine de siz bilirsiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt