Samsung Wave Ve HTC Desire Takas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave Ve HTC Desire Takas
Arkadaşlar Wave'imi Desire ile takaslamayı düşünüyorum ancak Bada 2.0 ı beklesem mi diye aklıma takıldı. Ne yapsam

Hüseyin Eren

Üye
bada 2.0 ı beklemeni tavsiye ederim. bende onu bekliyorum istediğim gibi olmazsa galaxy s alabilirim. ama kesinlikle bada 2.0 süper olacak.

silver021

silver021

Üye
bence desirela takas yapman mantıklı. desire çok gelişmiş bir telefon. lakin 1400 mah bataryayla şarj sorunu çekmen olası bir durum. ama androidin tavan yaptığı şu aralar badanında gitgide emeklemesi dersek htc desire daha cazip diye düşünüyorum.

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
ikinizde tam benim kafadan konuştunuz Bada 2.0 beklentimi karşılamazsa ( ki hiç karşılayacağını sanmıyorum uygulama ünü bakımından ) Desire serisinden bir tane almak istiyorum.

didyou

Üye
Ortalama aynı özelliklere sahipler ancak Desire'ın ekranı 3.7 olması ve Android olması cihazı bi adım daha öteye taşıyor.Yoksa işlemci,kamera gibi değerler aynı.Desire'da Bluetooth 2.1 bulunuyor Wave 3.0.Ama bana sorarsan takas etmek mantıklımı diye,evet mantıklı.Ancak Bada 2.0'ın durumu ne olur bilemem yani daha ileri özellikler gelebilir.Ama şu anda takas mantıklı.

a.b.d.

Üye
tavsiye etmem desirede pil sorunu var ekran kötü desire hd için konuşuyorum..düz desire zaten beşpara etmez
androidde dağınık ve sorunlu bir işletim sistemi bütün bunların yanında samsung daha sağlam bada daha sorunsuz ve sıtabil ekran mükemmel pil mükemmel telefon mükemmel daha ne olsun ??????????

hegomania

hegomania

Üye
Ben değiştirme derim. Şöyle düşünebilirsin ama; değiştiripte bir süre yeni bir telefonun keyfini de sürebilirsin, değişiklik olur. Bakıtın yaz sonu bada 2.0'lı telefonlar kopuyor, tekrar bir takasla alırsın bi wave. Ha biraz para kaybın olur ama sorun yok bence.:oke:

a.b.d.

Üye
alıyorsan ozaman üst segment samsung tavsiye ederim galaxi s2 mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt