Trackmania
Üye
-
Konu Sahibi
-
Wave 2 mi yoksa wave 1 mi daha iyi ? sadece ekran farkımı var ? int.araştırdım pek birşey anlamadım.wave 2 de büyük ekran avataj gibi gözüküyor ?Süper amoled yetiştiremedikleri için,diğer bi nedenide wave 2 yi daha rahat satabilmek için.
Wave 2 mi yoksa wave 1 mi daha iyi ? sadece ekran farkımı var ? int.araştırdım pek birşey anlamadım.wave 2 de büyük ekran avataj gibi gözüküyor ?
video oynatirken wave 1 in renk kalitesi kendini gosterir.obur yandada daha buyuk ekranda izlemek var.sahsen ben wave 1 den yana kullandim sansimi fakat wave 2 de cok guzel.ekran buyuklugu senin icin onemliyse dusunmeden wave 2 al.yok tasinmasi daha kolay kibar ve ekranida en iyisi olsun diyosan wave 1 al.wave 2 nin internet sayfalarinda gezerken 3.7 ekranin daha fazzla keyifli olacagini unutma.sen once ihtiyacini belirle sonra telefonunu sec.
aynı şeyden bahsediyoruzarkadasım wave 1 i n konstratı iphone4 den sonra en fazla konst sahp ayrıca samoled hem galaxy s den hem wave 2 den hemde iphone 4 daha iyi ekranı var,yani büyükekranda izliyosun ama görüntü farkınıwave 1 görüyosun
arkadasım wave 1 i n konstratı iphone4 den sonra en fazla konst sahp ayrıca samoled hem galaxy s den hem wave 2 den hemde iphone 4 daha iyi ekranı var,yani büyükekranda izliyosun ama görüntü farkınıwave 1 görüyosun
bn bunu bu cocuga öğretemedim sanki dünyadaki en iyi ekranlı telefona sahip arkadaşım yok artık tmm almıssın wave1 iyi güzel İphoneden iyi olamaz bu kanıtlı birşey ok
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Al gör bakalım
bu arada bu kadar abartma bi telefonu bnm 12mpli telefonum vardı n8 ama hiçte kalkıp ooo o kadar mükemmel diye hava atmıyodum orda burda
Samsung yeni telefonlarının ekranlarına doping yapıyor. Yeni nesil Samsung telefonların iPhone 4 ve iPod touch'ın ekranlarındaki görüntüler kadar keskin olması bekleniyor. Bunun nedeni ise Super AMOLED Plus şu anda 309ppi görüntü verirken Retina Display 326ppi'da görüntü veriyor.
bn bunu bu cocuga öğretemedim sanki dünyadaki en iyi ekranlı telefona sahip arkadaşım yok artık tmm almıssın wave1 iyi güzel İphoneden iyi olamaz bu kanıtlı birşey ok
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Al gör bakalım
bu arada bu kadar abartma bi telefonu bnm 12mpli telefonum vardı n8 ama hiçte kalkıp ooo o kadar mükemmel diye hava atmıyodum orda burda
katılıyorum +samsung en üst modellerinde super amoled ekran kullanır,diğer ekranlı modeller ekonomik modelleridir...eğer 8530 da süper amoled kullansaydı fiyat iphone4 civarı olacaktı. büyük ekranı, bada 1.2 ile kullanıcılara ancak led ekranla uygun fiyata sunabilirdi ve sundu.İphone 4 ün ekranı yüksek çözünürlüklten dolayı iyidir. Renk canlılığına falan bakacak olursan dünyanın en iyisi Wave. Gerçek böyle yani..
Bide wave amoled değil dikkatinizi çekerim süper amoled normal amoledle karıştırmayın
Wave + SAmoled + 3.3" = 1000TL
Wave + ClearLCD + 3.7" = 900TL
Ekran daha büyük olduğu halde daha ucuz. SAmoled in değeri ortada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?