Samsung wave S8500 Neden satışı durdurlmuş olabilir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
Samsung wave S8500 Neden satışı durdurlmuş olabilir ?
Ardakaşlar ben samsung wave S8500 almayı düşünüyordum ama bühçemix çok iyi değil o yüzden biraz beklemek zorundayım ama Wave s8500 satışı durdurılmuş? nede nacaba wave 1 milyar n8 de bi milyar eger piyasada Wave yi bulamassam N8 alabilirim :ah
Neden Durduulmuştur acaba deli olacammm :off:

yusuf-35

yusuf-35

Üye
Süper amoled yetiştiremedikleri için,diğer bi nedenide wave 2 yi daha rahat satabilmek için.

Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
Süper amoled yetiştiremedikleri için,diğer bi nedenide wave 2 yi daha rahat satabilmek için.
Wave 2 mi yoksa wave 1 mi daha iyi ? sadece ekran farkımı var ? int.araştırdım pek birşey anlamadım.wave 2 de büyük ekran avataj gibi gözüküyor ?

viranufuk

viranufuk

Üye
kesinlikle wave 1 derim başka bişey demem o yüzden süper amoled heralde daha masraflı olduğu içindir

yusuf-35

yusuf-35

Üye
Wave 2 mi yoksa wave 1 mi daha iyi ? sadece ekran farkımı var ? int.araştırdım pek birşey anlamadım.wave 2 de büyük ekran avataj gibi gözüküyor ?

video oynatirken wave 1 in renk kalitesi kendini gosterir.obur yandada daha buyuk ekranda izlemek var.sahsen ben wave 1 den yana kullandim sansimi fakat wave 2 de cok guzel.ekran buyuklugu senin icin onemliyse dusunmeden wave 2 al.yok tasinmasi daha kolay kibar ve ekranida en iyisi olsun diyosan wave 1 al.wave 2 nin internet sayfalarinda gezerken 3.7 ekranin daha fazzla keyifli olacagini unutma.sen once ihtiyacini belirle sonra telefonunu sec.

nidforspid

nidforspid

Üye
video oynatirken wave 1 in renk kalitesi kendini gosterir.obur yandada daha buyuk ekranda izlemek var.sahsen ben wave 1 den yana kullandim sansimi fakat wave 2 de cok guzel.ekran buyuklugu senin icin onemliyse dusunmeden wave 2 al.yok tasinmasi daha kolay kibar ve ekranida en iyisi olsun diyosan wave 1 al.wave 2 nin internet sayfalarinda gezerken 3.7 ekranin daha fazzla keyifli olacagini unutma.sen once ihtiyacini belirle sonra telefonunu sec.

arkadasım wave 1 i n konstratı iphone4 den sonra en fazla konst sahp ayrıca samoled hem galaxy s den hem wave 2 den hemde iphone 4 daha iyi ekranı var,yani büyükekranda izliyosun ama görüntü farkınıwave 1 görüyosun

yusuf-35

yusuf-35

Üye
arkadasım wave 1 i n konstratı iphone4 den sonra en fazla konst sahp ayrıca samoled hem galaxy s den hem wave 2 den hemde iphone 4 daha iyi ekranı var,yani büyükekranda izliyosun ama görüntü farkınıwave 1 görüyosun
aynı şeyden bahsediyoruz :)

Anußis

Anußis

Üye

bn bunu bu cocuga öğretemedim sanki dünyadaki en iyi ekranlı telefona sahip arkadaşım yok artık tmm almıssın wave1 iyi güzel İphoneden iyi olamaz bu kanıtlı birşey ok ;)

Al gör bakalım

bu arada bu kadar abartma bi telefonu bnm 12mpli telefonum vardı n8 ama hiçte kalkıp ooo o kadar mükemmel diye hava atmıyodum orda burda

nidforspid

nidforspid

Üye
bn bunu bu cocuga öğretemedim sanki dünyadaki en iyi ekranlı telefona sahip arkadaşım yok artık tmm almıssın wave1 iyi güzel İphoneden iyi olamaz bu kanıtlı birşey ok ;)

Al gör bakalım

bu arada bu kadar abartma bi telefonu bnm 12mpli telefonum vardı n8 ama hiçte kalkıp ooo o kadar mükemmel diye hava atmıyodum orda burda

allah allah dünyanın en iyi ekranı leddir evet belki sahibim deyilim kimene anlamadım
ayrıca retinayı led yeneli 1 sene oluyo ve aydın kardeşin yazdıgını bir oku istersen

SAmoled Plus, SAmoled in biraz daha geliştirilmiş halidir ve sonuçta aynı teknolojidir.

Iphone un Retina Display i bir LCD paneldir, LCD panelleri, Amoled panellerle kıyaslamak bile Amolede hakarettir. Çok yazdım nedenlerini şurda burda daha yazmaya gerek yok.

Iphone Retina Display i överek dünyanın en iyi ekranı demişti, hemen ardından Samsung Açıklama yaptı Retina Display güzel fakat Super Amoled kadar değil. Bundan sonra Apple ın sesi çıkmadı. Zira Apple ın Retina Display ini de Samsung üretmektedir. Milyonlar ölçüsünde üretim yapan tek Display firması vardır o da Samsung, diğer Display üreticilerinden LG nin böyle bir üretim kapasitesi yoktur. Ayrıca HTC ye de ekran sağlayan Samsung dur.

Samsung en iyi Display ini rakibine verecek ve ısrarla High-End telefonlarında Amoled teknolojisine devam edecek, böyle bir durum yok. Panel teknolojisi artık Led e döndü, TV panelleri bile daha yüksek kontrast elde edilebildiği için LCD den LED e dönmeye başlamıştır, ve kimse LCD daha iyi diye iddia etmiyor.

Teknolojiyi inkar etmemek lazım, yapana saygı duymak lazım.

Anußis

Anußis

Üye
Samsung yeni telefonlarının ekranlarına doping yapıyor. Yeni nesil Samsung telefonların iPhone 4 ve iPod touch'ın ekranlarındaki görüntüler kadar keskin olması bekleniyor. Bunun nedeni ise Super AMOLED Plus şu anda 309ppi görüntü verirken Retina Display 326ppi'da görüntü veriyor.

nidforspid

nidforspid

Üye
Samsung yeni telefonlarının ekranlarına doping yapıyor. Yeni nesil Samsung telefonların iPhone 4 ve iPod touch'ın ekranlarındaki görüntüler kadar keskin olması bekleniyor. Bunun nedeni ise Super AMOLED Plus şu anda 309ppi görüntü verirken Retina Display 326ppi'da görüntü veriyor.

ben ppi oranlarını diğer konuda verdim aksini iddia etmiyorum zaten iphoneda ppi muhabbeti daha iyi ,ama bu iphonenun ekranını daha iyi yapmaz ,benim anlatmaya çalıştıgım bu!!hakaret etmek te kimseye yaramaz,sagolasın nadir beni dikkate aldıgın için

didyou

Üye
Samsung yeni seri olarak Wave 2 yi piyasaya sürdü.1in satışı bu yüzden durmuş olabilir.Tercih olarak ben 1 i tercih ettim ve onu aldım.

furkant

furkant

Üye

Al gör bakalım

İphone 4 ün ekranı yüksek çözünürlüklten dolayı iyidir. Renk canlılığına falan bakacak olursan dünyanın en iyisi Wave. Gerçek böyle yani..

teoalp

teoalp

Üye
İphone 4 ün ekranı yüksek çözünürlüklten dolayı iyidir. Renk canlılığına falan bakacak olursan dünyanın en iyisi Wave. Gerçek böyle yani..
katılıyorum +samsung en üst modellerinde super amoled ekran kullanır,diğer ekranlı modeller ekonomik modelleridir...eğer 8530 da süper amoled kullansaydı fiyat iphone4 civarı olacaktı. büyük ekranı, bada 1.2 ile kullanıcılara ancak led ekranla uygun fiyata sunabilirdi ve sundu.

furkant

furkant

Üye
Bide wave amoled değil dikkatinizi çekerim süper amoled normal amoledle karıştırmayın

Wave + SAmoled + 3.3" = 1000TL
Wave + ClearLCD + 3.7" = 900TL
Ekran daha büyük olduğu halde daha ucuz. SAmoled in değeri ortada..

nidforspid

nidforspid

Üye
Bide wave amoled değil dikkatinizi çekerim süper amoled normal amoledle karıştırmayın

Wave + SAmoled + 3.3" = 1000TL
Wave + ClearLCD + 3.7" = 900TL
Ekran daha büyük olduğu halde daha ucuz. SAmoled in değeri ortada..

arkadasim öyle bir hesap yok ofiyatlar türkiyeye giriş fiyatı baska ülkelere farklı fiyattann giriyo wave 2 hatta rusya wave 2 wave 1 den daha pahalı 70 tl fark var rusyada mesela

mhmtsyk

mhmtsyk

Üye

Al gör bakalım

:kop::aha::d:

arkadaşım sen herhalde teknolojiyi eksik yada yanlış biliyorsun ıphone4 ün ekranı doğru daha keskin görüntü veriyor ancak kontrast oranı 1000 i geçez ancak samsungun süper amoled ekranı 1 000 000 kontrasa kadar görüntü kalitesi veriyor sanırım anlamışsındır ıphone4 bence sadece bi özenti ve gereksiz bir şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt