bn bunu bu cocuga öğretemedim sanki dünyadaki en iyi ekranlı telefona sahip arkadaşım yok artık tmm almıssın wave1 iyi güzel İphoneden iyi olamaz bu kanıtlı birşey ok
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Al gör bakalım
bu arada bu kadar abartma bi telefonu bnm 12mpli telefonum vardı n8 ama hiçte kalkıp ooo o kadar mükemmel diye hava atmıyodum orda burda
allah allah dünyanın en iyi ekranı leddir evet belki sahibim deyilim kimene anlamadım
ayrıca retinayı led yeneli 1 sene oluyo ve aydın kardeşin yazdıgını bir oku istersen
SAmoled Plus, SAmoled in biraz daha geliştirilmiş halidir ve sonuçta aynı teknolojidir.
Iphone un Retina Display i bir LCD paneldir, LCD panelleri, Amoled panellerle kıyaslamak bile Amolede hakarettir. Çok yazdım nedenlerini şurda burda daha yazmaya gerek yok.
Iphone Retina Display i överek dünyanın en iyi ekranı demişti, hemen ardından Samsung Açıklama yaptı Retina Display güzel fakat Super Amoled kadar değil. Bundan sonra Apple ın sesi çıkmadı. Zira Apple ın Retina Display ini de Samsung üretmektedir. Milyonlar ölçüsünde üretim yapan tek Display firması vardır o da Samsung, diğer Display üreticilerinden LG nin böyle bir üretim kapasitesi yoktur. Ayrıca HTC ye de ekran sağlayan Samsung dur.
Samsung en iyi Display ini rakibine verecek ve ısrarla High-End telefonlarında Amoled teknolojisine devam edecek, böyle bir durum yok. Panel teknolojisi artık Led e döndü, TV panelleri bile daha yüksek kontrast elde edilebildiği için LCD den LED e dönmeye başlamıştır, ve kimse LCD daha iyi diye iddia etmiyor.
Teknolojiyi inkar etmemek lazım, yapana saygı duymak lazım.