Samsung Wave S8500 KAPAK KASA DEĞİŞTİRME

Sponsorlu Bağlantılar

szeer

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave S8500 KAPAK KASA DEĞİŞTİRME
Merhaba Samsung Wavem var ve kilit tuşunun üstünde bir çökme var garantiden kapak değişişimi fiyatları nasıl istanbulda değilim bulunduğum yerde de telpa bayisi yok telpayı aramama rağmen bana fiyat söylemiyorum komple kasa değişimi ne kadar acaba?

erem.qns

erem.qns

Üye
kardeş bnm telefonum değişimden geldi kapak çizikdi. Bi süre kullandım gecen gün fiyat sordum 250 tl dediler komple kasaya.
Bnde durumu anlattım ücretsiz değiştirdiler. Ztn bu durumum kayıtlıydı serviste sıkıntı olmadı

ozan2020

ozan2020

Üye
senden kaynaklmıyo deki tuşu basmıyo onlar yapar eger telefon garantiliyse

szeer

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bnm telefonum değişimden geldi kapak çizikdi. Bi süre kullandım gecen gün fiyat sordum 250 tl dediler komple kasaya.
Bnde durumu anlattım ücretsiz değiştirdiler. Ztn bu durumum kayıtlıydı serviste sıkıntı olmadı

250 tl o nedir yaa...

--------------- Ekleme ---------------

senden kaynaklmıyo deki tuşu basmıyo onlar yapar eger telefon garantiliyse

telefonum garantili üst kısmında yani ses çıkışı sarş bölümün olduğu yerde de 2 çizik var ve kasasında yani bazı form sitelerinde çelik denilen alimünyum kısımda bir çökme yani telefonun ekran vs kısmında değil kapaklarında hasar var telf kaskosu dahi var kaskoda çizik hariç her şeyde garanti vermiş kırılma su teması ekran kırılması vs kapağı garantinin değiştireceğini zannetmiyorum çünkü telefon benim elimdeyken çizildi... Telpaya mesaj atıyorum siz yollayın biz ücretiğini size söyleriz diyorlar 250 lirayı ben toplayanan kadar wave 3 çıkar ve bada 3.0'ı yayınlarlar Nette 40 lira kapakları orijinal diyorlar ama doğru mu muamma...

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş seninkinde ekranda vardı herhalde :allalla: ben sadece kapak kısmını diyorum yani üstteki plastik bölüm ve telefonu kaplayan metal kısım ekranım sağlam Allah'a şükür jelatinsiz kullanmadım dahaa :heyo:

alpayoran77

Üye
150 tl dir orjinal kasa değişimi

033mehmet

033mehmet

Üye
arkadaşlar wave 2 nin kran çiliyormu??
wave de ekran çizilmiyor çünki:S

cpt_jewels

Üye
ben kasayı 150 ye degstrdm hersey dagıl

akdenizx

akdenizx

Üye
Ekranın çizilme oranı nedir, bir bilgisi olan var mı ? Şeffaf koruyucu kullanıyorum ancak yine de bilmekte fayda var..

szeer

Üye
    Konu Sahibi
Ekranın çizilme oranı nedir, bir bilgisi olan var mı ? Şeffaf koruyucu kullanıyorum ancak yine de bilmekte fayda var..

bilmiyorum kardeş ama ekran koruyucu kullan benim wave-1'im var koruyucuz kullanmadım ilk aldığımda ekranında olan koruyucu çıkarmadım 1 hafta öyle yazılı kullandım sonra asetonla o yazıları sildim 5-6 ay öyle kullandım sonra onu söküp yeni jelatin takdırdım en iyisi koruyuculu kullanmak büyük bir çizik olmasa bile kılcal çizik olur o da hiç hoş değil kardeşim koruyucusuz kullanma :)

slayerseko

Üye
arkadaslar bu cizilme olayını amma abartmıssınız ekranın cizilmezlik ozelliği var zaten adamlar bas bas bağırıyor kalkıpta çiviyle falan denerseniz bilemem. tlf u alırken zaten satan adam şov yaptı cıkardı cebindeki anahtarlıgı ekranına bam bam vurdu . ekranda tık yok haberiniz olsun meraklanmanıza gerek yok ayrıca asetonla yazıları silen arkadası tebrik etmek istiyorum nasıl bir azim varmıs onda etiketi sökmucem diye uykuları kacmıs adamın :) Zaten çizilse ne olucak bu telefonlamı ölücez arkadaslar bu kadar paranoya yapmayın allah aşkına :ehe

• Beğen
Tepkiler: nescafe656

szeer

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu cizilme olayını amma abartmıssınız ekranın cizilmezlik ozelliği var zaten adamlar bas bas bağırıyor kalkıpta çiviyle falan denerseniz bilemem. tlf u alırken zaten satan adam şov yaptı cıkardı cebindeki anahtarlıgı ekranına bam bam vurdu . ekranda tık yok haberiniz olsun meraklanmanıza gerek yok ayrıca asetonla yazıları silen arkadası tebrik etmek istiyorum nasıl bir azim varmıs onda etiketi sökmucem diye uykuları kacmıs adamın :) Zaten çizilse ne olucak bu telefonlamı ölücez arkadaslar bu kadar paranoya yapmayın allah aşkına :ehe

uykum falan kaçmadı yanımda mıydın? Bu telf ölmeyeceğiz evet ama ben aldığım hiçbir telf satmadım hepsi evde durur ve babamın bana kendi isteğiyle gidip aldığı ilk telefon bundan değerli benim için bu telefon! Ve benim eşyam her zaman değerlidir ayrıca bu telf parası gökten yağmıyor! Uykum falan kaçmadı lafını bilde konuş haddini bil seni ilgilendirir mi istersem tinerle silerim sana batan ne? İstersem yazılarıyla kullanırım sananeee herkes 3 ayda bir telefon değiştirmiyor kimisi 2-3 yıl kullanacak bunu insanlar merak ediyor çizilip çizilmediğini kılcal çizik nedir bilir misin? O güneşte ekranı berbat gösteriyor bunu da bilir misin? ASETONLA SİLDİM SANANEEE SANA BATAN NEEE UYKUM FALAN KAÇMADI ÜSTÜMDEN ESPİRİ YAPMA BENİM CANIMI SIKMA ŞUNU DA BİLKİİİ 2 YILDA KASKOSU VAR BENİM TELF EKRANI KIRILSIN GİDER SIFIR WAVE ALIRIM ANLADIN MII EKRAN ÇİZİLECEK DİYE Bİ KORKUM OLDUĞUNDAN DEĞİL BU TELF.MANEVİ DEĞERİ VAR ANLADIN MI BİLİP BİLMEDEN YORUM YAPMA CANIM SIKILIRSA BİR BARDAK SU DÖKERİM KASKOYLA YENİSİ ALIRIM ANLADIN MI SEN GİT SOKAK ARASI TELF AL EKRANA BALYOZ VURDUR BİZE NE!!!

bulut243

Üye
(szeer) arkadaş seni tebrik ederim aynı kelimeleri arkadaşa 10 defa yazmışşsın . merak etmemek elde değil madem kasko falan var oyleyse ne uğrasıyon aseton falan yazıyla kullanıyon malı :) alem adamlar var hakikaten ekran cizilmez denilen özellik zaten kılcal cizikler için nano memory denilen olay anlayacağın kimseye batan cıkan yok adam sana birsey söylememiş sen aranmışsın .

silver021

silver021

Üye
szeer arkadaşım ben wave imi 8 aydır kullanıorum. koruyucu kılıfım parçalandı 6 ay önce. o gün bugündür herhangi bir kılıfa yada koruyucuya ihtiyaç duymadım. ne kasada nede ekranda bir çizik oluştu bu zamana kadar. burda bence çok fazla temkinli davranıorsun ama gerek yok. o kılcal çizikler oluşsaydı bende 1000 kez oluşurdu. çünkü her daim kotumun içinde ewin anahtarıda dahil taşıyorum. çizik olması mümkün değil demiyeceğim ancak bu ekranlar sanıldığının aksine herhangi bir ekran yapısına benzemiyor. kristal alaşımlı çok güçlü bir ekran yapısına sahip. bu yüzden içini rahat tut. kılıfta taşımana yada koruyucu kullanmana lüzum yok. evet bende çok uzun süre kullanan bir insanımdır benimde telefonlarım ewde durur asla atmam ancak bu titizliklede yaklaşmak yanlış. sonuç olarak ben bu wave in yapısını çok araştırıp inceleyerek aldım. üslubunuzu bozmayın yerli yersiz. kimse burda ana bacı sövmüyor sana. o yüzden essss de geç :D

ssercan

Üye
2 gün önce yere düşürdüm arka kapakta nokta kadar 2 tane boya atması oldu.Üst metal ile alt metalde gözükmeyen çizikler oluştu.Nettenn araştırdım bu metal kısım ve arka kapak orjinal 45 tl kargo ile 52 tl'ye mal oluyor.Ancak burda monte etme işlemini yaptıracağın yer önemli asıl sorun bu yoksa 52 tl hiçbirşey.

X-7

X-7

Üye
Telefonu alıp dükkandan cıktığımda doğruca telefoncuya gidip ekran koruyucusu almıştım :evet:

missing_88

missing_88

Üye
Aşağı yukarı 8-9 ay oldu telefonu kullanalı. Kılıf sevmediğim için İlk aldığım günden beri kılıf yada ekran filmi kullanmadım ve şu an ekranda ufacık bi çizik bile yok.

KARAHANLI_81

Üye
Çizilmezlik olayı tamamen palavra. Ben kılıfında kullandığım halde, hiç düşürmediğim halde yada bir yere sürrtme- çarpma olmamasına rağmen ekranı yinede çizildi. Çizikler çok minik ama ışık altında yinede rahatsız ediyor. Acaba dış ekran değişiyormu? Yoksa komple ekranı mı değiştirmek gerekiyor?

kaan4554

Üye
Çizilmezlik olayı gerçekten de yalan evet çiziliyor.Bu arada kasa değişimini internetten satılan 80 100 liraya felan satılanlardan alsak orijinalmidir?