Samsung wave s8500 de fotoğraf kalitesi nasıl

Sponsorlu Bağlantılar

Http

Http

Üye
kameramı dandik n8 ile yan yana getirdim n8 12megapiksel benim 5magepiksellik kameram ayna gibi n8de çok çok daha iyi denemek isteyen teknosaya gidip denesin arkadaşlar :) merceği çok kaliteli. sen resim çekmeyi bilmiyorsun dostum.

makinaustası

Üye
    Konu Sahibi
Http şansımız yok demek ki benim telefon kalite kontrolden geçmeden imal edilmiş heralde. Kamera güncellemesi yapıp bir daha baktım fotolara. Fotolarda kırıklık devam ediyor, düzelmedi. Yalnız merak ettiğim kamera güncelleme kodunu yazıp 6, 3 ve 2 ye basınca güncel dosyaları nereden alıyor. Firmware güncellendiğinde telin hafızasında bu dosyalar da yüklenip istenildiğinde driver güncellemesi mi yapılıyor?

yokohama

Üye
Aynı sorunlar bende de var arkadaşlar. W700i, S700, N82, N86 bu cihazlardan sonra bu telefonun kamerası neredeyse Siemens SX1 kalitesinde geldi.Nette bu Wave 2 sahiplerinin çekip paylaştığı resimleri gördüm. Gayet başarılıydı, demek ki bazı cihazlarda problem var. Ben alalı 1 hafta olmadı yarın götürüp Gold bilgisayara değiştireceğim. Bakalım aynı model başka telefonlarda da böyle sorunlar var mı.

silver021

silver021

Üye
siz herhalde makro moda alıp uzak profilleri çekmeye çalışıyorsunuz :D bunun tek açıklaması bu.

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
walla bizim evin sony cybershot fotoğraf makinesi var 14.1 MP ve merceğide carl zeiss düşünün normalde süper çekmesi lazım ancak benim kamerayı açıyorum sonra fotoğraf makinesinin kamerasını açıyorum benim ki resmen ayna etkisi yapıyor cam gibi görüntü çok net ve keskin fotoğraf makinesi resmen eziliyor benim telefonun yanında ayrıca o makineye verilen paraya acırım, arkadaşım senin sorununun çözüm yeri teknik servis boşa forum siteleri ile işini halletmeye çalışma benim samsung star telefonum brick oldu gitti garantisi varsa direk kafalarına at telefonu sonra kafanı yatsığa koyup rahatça uyu boşa kendisi kasıp strese girme bırak teknik servis düşünsün normalde o telefonun merceği çok kaliteli ve çok güzel fotoğraflar çekiyor.

gemons1

Üye
*#197328640# tuşlayıp sırasıyla 6-3-2 menulerine bas k camera yazılımını güncelleştirip deneyin

kardes senin dediklerini tusladim telefonda sorun yookenbi yapayim dedim fakat kamera basarisiz diyor napicam lutfen yardim

Üst Alt