Samsung Wave Msn Massenger ( Yardım isteği değildir msn e girişin anlatımıdır =) )

rpp02

Üye

teşekkürler. sorunsuz kurdum. ve çalışıyor.

s tune programını açtıgımda hiç bişiy cıkmıor bu neden olabilir ?

EkReM033

Üye
yaa bu dedikLerinizi aynen yaptım.ama yeni palringoyu ana menüdeki IM'İN içindeki palringo'yla değiştirmedi.oyunLar menüsünün içinde bi paLringo oLustu ordan giriorum yani.nasıL diğerinin yerine koyabiLirm bunu??

yaa bu dedikLerinizi aynen yaptım.ama yeni palringoyu ana menüdeki IM'İN içindeki palringo'yla değiştirmedi.oyunLar menüsünün içinde bi paLringo oLustu ordan giriorum yani.nasıL diğerinin yerine koyabiLirm bunu??

telefon modelin nedir ?

HotBiber

Üye
Öncelikle çok güzel bir paylaşım ben wave 723 kullanıyorum ve msn facebook chat işini e-buddy den yapıyorum palringodanda deniyeyim dedim Palringo- 2.2.2 yi kurdum telefonuma daha sonra STune - dosyasını indirdim bu arada palringo arka planda açık durumdaydı her şey bahsettiğiniz gibiydi sTune dosyasını açtım modemi seçtim auto connect dedim daha sonra browsere geldim AppEX -> User -> Java -> Hidden Games -> Palringo -> appdb ->demişsiniz AppEX e basıyorum orada user falan çıkmıyor yani AppEX e basınca hiç bir şey gelmiyor o yüzden orda kaldım boşluğa çift tıklayıncada kapanıyor anlamadım napcam yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

zahiren

Üye

arkadaşlar bende aynı durumdayım yokmu çözümü bilen birisi

kardeş bende wave 723 war anlatılanları yaptım ama bu palringo açı yorum tel hemen kendini resliyo sanırım kaldırmıyo bu 723 ler doğru mu?