Zafer Arslan
Üye
-
Konu Sahibi
-
panaromik çekimler harika
tşk gerçekten kamera muhteşem görüntüler alıyor ben bile şaşırdım desem yeridirbu arada haftalardır deniyorum ve şu kanıya vardım gerçekten bu kamera ile kaliteli görüntü almak istiyorsanız şunu yapın 1-çekim zamanınız ya sabah gün doğumundan hemen önce olsun yada gün batımından hemen sonraNeden:Sabahın ve Akşamın ilk saatlerinde havadaki nem oranı çok az olduğu için ışık çok az kırılarak geliyor ve nesneler o okadar net çıkıyorki 2-Pozlama ayarınızı ortamdaki ışığa göre kendiniz belirleyin ki kamera otomatik modda pek fazla adapte olamıyor3-En önemlisi bu ama ben zorlanıyorum bu konuda tlf ince ve hafif olduğu için sabitlemek zor oluyor sallanmalar hatalara neden oluyor bununda çözümü var anlık pozlamalar tabi zamanla oluşan bir refleks anı yakalamak denen kavram yani sahneyi tuttuğunuz anda çekim yapın ayarlamaya kalktığınız olay bitiyor zaten
deneyeceğim
alırım inşallah. Çok seviyorum fotoğraf çekmeyirica ederim umarım iyi sonuçlar alırsın
o pozları alacam diye girmediğim şekil kalmadı yukarı çık aşağı in eğil kalkyamuk yumuk oldum
süper fotolar bakarken içim açıldı walla
Zafer çok güzel çekimler yapmışsın. Eline sağlık, telefonunun şarjı, fotoğraf hevesin hiç bitmesin. Wave II çok kaliteli bir alet olsada fotoğrafı seviyorsan ve bütçen el veriyorsa profesyonel bir kamera almanı tavsiye ederim. Fotoğraf benimde çok sevdiğim bir sanattır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?