Samsung Wave II 8530 spoof yapma oyun yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

maryosayko34

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave II 8530 spoof yapma oyun yüklemek
ya arkadaşlar bana yardım edin ben oyun nasıl yuklerım bu telefona ılla kredı kartıylamı alayım
adam burada yapmıs burada oyunları vermış
burada yuklemıs

ya bendemı sorun var yoksa samsung buna karsı son updatede onlemmı aldı

maryosayko34

Üye
    Konu Sahibi
kardes versıyonda sorun yok bunu adam gıbı yapan yokmu kısacası yapan olsa adam gıbı koyar vıdeosunu anlatımı yapardık herkerz yazıyor yaptım oldu 10 numara super nerede ama ?

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
kardes versıyonda sorun yok bunu adam gıbı yapan yokmu kısacası yapan olsa adam gıbı koyar vıdeosunu anlatımı yapardık herkerz yazıyor yaptım oldu 10 numara super nerede ama ?

kardeş telefonun versiyonunu bana yazarmısın tuşlardan yıldız kare 1234 kare yaparmısın olması lazım olmaması gibi bir durum yok çözeriz sorununu canını sıkma kafana takma...

maryosayko34

Üye
    Konu Sahibi
sw versiyonu buka2
csc versıyonu vfgka2

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
sw versiyonu buka2
csc versıyonu vfgka2

kardeş bu yazılımlar spoof yapılmaz yani oyun yüklenmez diye biliyorum benim versiyon xxjk2 csc versiyonu jvjl3 rahatça spoof yapıyorum hemen hemen her uygulama ve oyunu bak yukarda sana link attım ona tıkla o konuyu incele biraz denilenleri yaparsan yani telefona spoof olabilen yazılımı atacaksın xxjk2 csc de jvjl3 olması gerekli ondan sonra sorunun kalmayacaktır...gene yaz buraya yardımcı olurum...

maryosayko34

Üye
    Konu Sahibi
usta onları yaparımda tele bırşey olmasın taksıtle aldım asgaari gelirli adamız :D senın verdıgın lınktenını yaptım ama spooflama ıslemı yok yanı paralı uygulamaları netten ındırıp telefona yukleme ?

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
usta onları yaparımda tele bırşey olmasın taksıtle aldım asgaari gelirli adamız :D senın verdıgın lınktenını yaptım ama spooflama ıslemı yok yanı paralı uygulamaları netten ındırıp telefona yukleme ?

kardeş doğru yaparsan bişey olmaz korkma versiyonların xxjk2 csc jvjl3 olması gerekir spooflama işlemine gelince forumda mevcut Dünya'daki En Büyük Bada Uygulama Arşivi Uygulamalar+Container Son Çıkan Uygulamalar da Dahil bak burda bir incele gene buraya yaz...

chaghrie

Üye
samsungapps güncelleştirmesi ile spoof olayı tarih olmadı mı hala yapabilen var mı?

maryosayko34

Üye
    Konu Sahibi
kardes lafı agzımdan aldın bende onu dıyecektım