25.05.11 \ Badaya Gelecek Yeni Oyunlar ve Programlar- 2 Oyun Eklendi

Sponsorlu Bağlantılar

eaagent

eaagent

Üye
    Konu Sahibi
25.05.11 \ Badaya Gelecek Yeni Oyunlar ve Programlar- 2 Oyun Eklendi
GÜNCELLENDİ :
Arkadaşlar hepimiz hergün yeni uygulama ve oyun çıksın diye bekliyoruz 4 gözle. Araştırmada yapıoruzdur çoğumuz eminim.
Herkes çıkacağına dair haber bulduğu oyunu yazarsa daha çok kişi öğrenmiş olur.
Çıkacağını bildiğiniz ve öğrendiğimiz oyun uygulamaları bu başlık altında haber verelim .
Ben başlıym :

Parcel Panic 3D - ( Appsde Çıkmış)
Anladığım kadarıyla bir posta arabası ile taşıma yapacağımız bir oyun fena değil gibi :

Marbles MultiBall 3D - ( Appsde Çıkmış)
Marble oyununun bir değişik versiyonu :

Uber Racer 3D -
Toz toprak içinde kıran kırana yarışacağımız bir yarış oyunu :

Death Cop -(TR Appsde Çıkmış )
Bir savaş robotu yönlendirdiğimiz aksiyon oyunu gayet güzel göründü gözüme Bada bu aralar iyi iş yapıyor .

Armageddon Squadron -(Tr Appsde Çıkmış)
Uçak oyunu fena değil gibi HAWX kadar iyi olmasada

*Seven Stars 3D- (Lite çıktı tam sürüm gelecek)
Sensörle bir nesneyi konntrol ederk aşağı düşmeden seviyeleri geçmeye yol almaya çalıştığımız bir oyun .

*Wild West Pinball (Çıkış belli değil)
Geleceği ile ilgili kesin bilgiler olmasada bada ile planları olduğunu bildiğimiz harika pinball oyunu

*Non flying Soldiers
Blue Shadow Firmasının oyunu pek ipucu yok ancak güzel gibi

*Escape
Yine BlueShadow firmasının oyunu bulmaca tarzı bir oyun anahtarları bulmaya çalışıyoruz anladığım kadarıyla .

Earth & Legend -
RPG oyunu kesinlikle güzel olacağa benziyor fizikler çok hoş.Oyunda 24 saat gün döngüsü olacak ve mekanik sistem işleyecek kuşlar böcekler balıklar insanlar. Gece baykuşlar öterken gündüz kuşlar cıvıldayacak. Balık tutma vb gbi öğeleride içerecek.Oyunda 4 mevsim görülecek :

-

-

Ve oyunumuz Angry Birds :
Çıkamadı hala ama bence önemli bir zamanı bekliyorlar patlama yapması için.

Şimdi Uygulama ve Widgetlardan bahsedelim :

Ünlü program Shazam yakında Bada ile bizlerle buluşacak -

Photobucket Badaya merhaba diyecek : (Çıktı)

MeteorClock Widget - Harika bir widget hava durumunuda gösteriyor eski HTC saatinden çok çok daha iyi ve gayet hoş (çıktı):

Vee 4 gözle beklediğim Galaxy Weather Clock- Kesinlikle müthiş : ( SONUNDA ÇIKTII !! :D ancak 2.40 tl :| )

*Badablow - Anladğım kadarıyla mikrofona üfleyerek flüt düdük vb çalabileceğimiz hoş ve ilginç bir uygulama :

-
Sizinde bulduklarınız varsa burada bizimle paylaşın :)

Ek : YAKINDA İŞLETİM SİSTEMİMİZDE BULUNAN GELİŞMİŞ GRAFİKLİ VE YÜKSEK BOYUTLU OYUNLARIDA EKLEYİP TANITIM YAPACAĞIM :)

ayhan2000

ayhan2000

Üye
tesekkurler kardes bekliyoruz.

gencscity

Üye
Post car racer 3D ile marbless multiball 3D çıkmış ama türkiye store da yok ingiltere sitesinde var samsung apssin

eaagent

eaagent

Üye
    Konu Sahibi
Hmm denemek lazm. Ama en çok galaxy weather clock ve earth and legend . müthiş görünüyorlar.
Bide angry birds çıksa artık. koz olarak saklıyorlar önemli bi zamanda patlatacklar ki çok satsın.

gs-player

Üye
bu Oyunlarin hangileri S525E uygun?

soserious

Üye
Earth and Legend bana gayet guzel geldi resimlerden.Tabi olarak gormeden tam birşey soylenmez.Angry Birds'u beklıyoruz zaten ne zamandır biraz daha beklesek sorun olmaz kanaatimce.Galaxy w.clock da cok hos olur.Ellerine saglık.Ben birşey bulabılırsem ekleme yapabilirim

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Emeğine sağlık gerekli bir başlık olmuş

Uber Racer 3D -

Earth & Legend -

bu iki oyunu merakla bekliyorum gerçekten çok kaliteli oyun ve uygulamaları yakında göreceğiz sanırım

eaagent

eaagent

Üye
    Konu Sahibi
bada kendini asti ve su an boyleyse bada 2.0 dan cok umudum var benim

syprinus

Üye
tskler Uber Racer 3D ve angry birds önemle bekleniyor...

gencscity

Üye
Death Cop ta çıktı arkadaşlar. Samsung Apps Tr de var şuan

eaagent

eaagent

Üye
    Konu Sahibi
Death Cop ta çıktı arkadaşlar. Samsung Apps Tr de var şuan

Evet gördüm. oda fena değil gibi duruo aslında. Ah bide gameloft bişeyler yapsa Modern Combat 2 asphalt 6 fln çıksa yada firemint Real racing 2 yi fln çıkarsa.

dragondurul

dragondurul

Üye
konteyner

dragondurul

dragondurul

Üye
konteyner

Shinya

Shinya

Üye
Telefonu usb ile pc'ye bağladım card'tan others'a girdim fakat hiç bir şey yok ? Telefonun yükleme yeride kart.

12Kamil

Üye
Evet beyler. Spoof yaptığım bir kaç oyun var telefonda, şimdi yeni oyunlar yüklemek istiyorum ancak indirdiğim Containerlar Others/@@bada_applications@@ içinde görünmüyor..

Bunun sebebi hakkında fikri olan var mı ?

StriqeR

StriqeR

Üye
İlla samsungapps den başlat'ı tıklayıp tamı girmek zorundayız oyuna. Simgesinden giremiyormuyuz :\ sopa:

furkant

furkant

Üye
Faydalı bir konu

ThebLue16

ThebLue16

Üye
Evet gördüm. oda fena değil gibi duruo aslında. Ah bide gameloft bişeyler yapsa Modern Combat 2 asphalt 6 fln çıksa yada firemint Real racing 2 yi fln çıkarsa.

sen iyice uçtun agaaa ya naptın sen rainbow 6 da çıkar yakında :kop::d:

emre123tulu123

Üye
Badablow çok güzelmiş burada çıkan programları çıktıkça paylaşsan ve ya sitedeki linklerini verseniz süper olur her şey için teşekkürler

erem.qns

erem.qns

Üye
badablow cıkmıs haberınız ola :D

Üst Alt