Hijacker_worm
Üye
-
Konu Sahibi
-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
1400 e alms asam 2 aylik ustune 150 tl istedi
arkadaşım sen bu telefonu al üzerine 200 tl verimde benle takas et
Büyük hata !!!
Ben 1 ay önce HTC Desire satıp Wave2 aldım. Wave'den sonra desire odun gibi gelecektir. Malzeme kalitesi, ses kalitesi, tasarımı, kamera kalitesi asla Wave veya Wave2 ile kıyas edilemez. Ayrıca şarj sorunu var. 1,5 gün zor gider.
Ayrıca HTC desire Türkiye'den alınmışsa ve markete girebiliyorsan geçmiş olsun. Garanti dışı kalmışsın demektir. Çünkü root+Custom Rom yüklenmiştir.
Moralini bozmak gibi olmasın ama hata yaptın maalesef...
Eğer vodafone'dan alınmışsa ve modifiye edilmemişse, bu seferde Android Market'e giremeyeceksin. root edilmemişse boş alan sıkıntısı çekeceksin. Çünkü desire'da sadece 390MB dahili alan var ve uygulamalar root olmadan hafıza kartına kurulamaz.
Biraz araştırırsan daha ayrıntılı bilgiler elde edebilirsin. Başka merak ettiklerin varsa sorabilirsin. 1 ay kullandım ama Desire ve android konusunda oldukça geniş bilgilere sahip oldum.
Desire, Wave'den daha iyi bir telefon bu kesin bir şey. İşletim sistemi olarak çok daha iyi bir telefon. Andorid markete erişim yok. O canını sıkabilir. Wave + 150 TL = Desire bence güzel. Karşı telefonun faturasını iste. Sağlamlığını kontrol et.
abi bende düşünüyorum ve çok ciddiyim kaç sefer yazdım tık yok sen nerden buldun bi banada yardım etsen çünkü bende senin gibi düşünüyorum
@Hijacker_Worm, yazdıklarını okurken zorlanıyorum, çünkü Türkçe'yi çok kötü kullanıyorsun. Hatta katlediyorsun diyebilirim. Lütfen buna biraz daha dikkat et. Lütfen...
Desire konusunda ise, zaten yorumlarımı ve zayıf taraflarını yazdım. İllaki android diyorsanız Galaxy S tavsiye ederim ama gerçektende pahalı. Yakında Galaxy Ace s5830 gelecek. Geçen hafta bu cihazı Belçika'daki MediaMart'ta test ettim. Oldukça şeker bir cihaz. Oradaki fiyatı 319 Euro, sanırım burada da 750-800 TL civarında piyasaya düşecek. Şubat sonu veya Mart başında Türkiye'de satılmaya başlanacakmış.
Orta seviyedeki bütçeler için biçilmiş kaftandır :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Turkcemle ilgili bi sornm yok cok saol ne sordysam cvp vermek istersen ona cevp verirsin okuyamiyrsan cevap vermezsn olr biter ve duzelteck kisi sen deglsn telden yazdgm icin boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?