Samsung Wave Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

ScoF1eLd

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave Hakkında
bu telefon sizce nasıl ilerki zamanlarda uygulama oyun bakımından nokia gibi olurmu
bu telefon tema destekliyormu sizce piyasada bir sürü güzel telefon varken bu telefon alınmalımı

ahmetaksu131

Üye
sevgili arkadaşım piyasada bir sürü güzel telefon demişsinde bu telefon o piyasadaki en güzel telefonlardan biri kaçırma

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca menusudu su an kullandıgın samsung menusuyle alakası yok tamamen apayrı

arkadaşım piyasada bir sürü güzel telefon demişsinde bu telefon o en gusel telefonlar lıstesınde ilk sıralarda yer alıyor bnce kacırma

• Beğen
Tepkiler: irfan_irfan
caneryendi

caneryendi

Üye
piyasada güzel telefon felan yok arkadaşım tek güzel var oda waveeeee

DeeHSHeT

Üye
kardeş ben yeni aldım ve şuan iphone 4'te kafa kaldırıcak bir telefn hatta bazı özellikleri gerçekten çok üstün bir telefon,şarjı 4 gün gidiyor imkansız gibi dokumatik mükemmel iphone'dan daha iyi.oyunlar iphone oyunları ile aynı
fakat telefon yeni olduundan oyunları daha yapmamışlar nfs shift var içinde birde real football 2010 tıpatıp aynı.iphone 4 1500 dolar bu telefon 900 ytl kesinlikle tavsiye ederim

:::burak:::

Üye
telefon tema desteklemiyo ama skinler var iconlari degistirebilirsin samsung apps sayfasina git orda uygulamalarda bulursun , tema destegini samsung ilerde belki yapar bu arada bu telefonun tek eksigi flash surumusun eski olmasi yeni surumu eylulde falan cikicakmis samsung bu satislarla daha erken davranir insallah

caneryendi

caneryendi

Üye
showmaster arkadaşım bu ikonları nasıl değiştiriyoruz apps de nerede tam olarak nasıl yapılıyor açıklarmısın lütfenn

Üye
showmaster arkadaşım bu ikonları nasıl değiştiriyoruz apps de nerede tam olarak nasıl yapılıyor açıklarmısın lütfenn

iconlardan kastim widgetler bu siteye gir anlamazsan yaz bana

caneryendi

caneryendi

Üye
widgetleri biliyorum sağol kullanmıyorum benim istediğim tema olayı aslında görseli sürekli değiştirmek neyse umarım birgün çıkar

Üye
linux tabanli bir sistem en baba temalar cikar yakinda

caneryendi

caneryendi

Üye
Arkadaşlar wavede son nokta facedeki videoları telefonunuza indirebiliyorsunuz bugün buldum sanki altın bulmuş gibiyim :) bu telefon aşmış yaww valla çok seviyorum telefonumu... Widgetlerden feeds & update yi ekranınıza taşıyın oradan faceyi göreceksiniz ayarlarıda var zaten oradan videoya tıklayın size uyarı geliyor ona ok diyorsunuz video telefonunuza iniyor dosyalara direk kaydediyor valla muhteşem birşey bu waveeeeeeeeee

caneryendi

caneryendi

Üye
arkadaşlar buyrun size waveden müthiş bir özellik daha tv kablosunu tv ye bağlıyorsunuz telinizde yüklü olan oyunları oynuyorsunuz lcd tvde araba yarışı keyfini düşünün waveyi direksiyon gibi kullanıyorsunuz. :):) isterseniz resimleri izleyin isterseniz hd film izleyin kısacası ne yaparsanız yapın wave size sunuyor...

gmrh

Üye
wave kullanan arkadaşlar *#1234# yaparak cihazın yazılım kodlarını söyleyebilrlermi acaba türkçe yazılım lazım bana ama internettekilerin hangisi türkçe anlayamadım çok yardımcı olmuş olursunuz şimdiden teşekkürler...

officialavarees

officialavarees

Üye
Arkadaşlar wavede son nokta facedeki videoları telefonunuza indirebiliyorsunuz bugün buldum sanki altın bulmuş gibiyim :) bu telefon aşmış yaww valla çok seviyorum telefonumu... Widgetlerden feeds & update yi ekranınıza taşıyın oradan faceyi göreceksiniz ayarlarıda var zaten oradan videoya tıklayın size uyarı geliyor ona ok diyorsunuz video telefonunuza iniyor dosyalara direk kaydediyor valla muhteşem birşey bu waveeeeeeeeee

Wave süper bir telefon ama bu video indirme olayı tüm telefonlarda oluyor.. mobil facebook sayfasının bir özelliği ;) yani sadece wave'ye özgü birşey değil..

FAZLIDOGAN

Üye
arkadaşlar telefon tema da destekliyor, çok da güzel bir telefon, ama bu kadar paraya değer mi o tartışılır, biz zaten zengin bir millet olduğumuz için bu telefonu kaçırmayız, iphone hiç kullanmadım, bu telefona tema attım, çalışıyor, tabi yeni bir sistemi olması nedeni ile bu biraz zaman alacaktır, en önemli eeksiği ise navigasyon olayı, almak isteyenler bunu gözardı etmesin, yıllık 30-40 tl daha verirseniz o ayrı, yani telefonun en önemli özelliğini kullanamıyorsunuz. Öyle muhteşem falan da değil, yeni çıkan telefonları inceleyin derim.

arkadaşım yazılım koduna gerek yok, kiesten gerekli güncellemeyi türkçe olarak yapabilirsin.

brutusum

Üye
TELEFON ÇOK GÜZEL BİRDE BİLGİSAYAR İLE BAĞLANTISINI SAĞLIKLI YAPABİLSEK??? kİes BAĞLANTI SORUNU YAŞIYOR ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VAR MI?,:vur

dafiaa

Üye
arkadaslar ben bu tlfu almayı düşünüorm ama piysaya bakıorm ondn daha az özellkteki tlf daha pahalı.bunun bu özellklere ragmen bu kadar ucuz olmasının sebebi bada işletim sistemi olablr mi ?

gokieee

Üye
bende wave kullanıcısıyım 1 ay oluyor yaklaşık vede çok memnunum telefon her bakımdan 10 numara gerçekten alınacak telefon diyebilirim izmir'de best buy dan aldım ben kampayalı olarak 869 liraya aldım iyikide almışım omnia düşünüyordum iyikide caymışım wave almışım

ucuncu9

ucuncu9

Üye
wave 2 süper bir alet nazar değmesin ses olsun fotoğraf olsun film izleme hepside harika tavsiye ederim

ceycey111

ceycey111

Üye
arkadaslar ben bu tlfu almayı düşünüorm ama piysaya bakıorm ondn daha az özellkteki tlf daha pahalı.bunun bu özellklere ragmen bu kadar ucuz olmasının sebebi bada işletim sistemi olablr mi ?

İşletim sistemi samsungun kendi işletim sistemi olduğu için kimseye para ödemek zorunda kalmıyor buda fiyatı düşürüyor

extrem_015

extrem_015

Üye
arkadaş bana acil desibel ölçer program lazım ama doğru ölçen sağlam bişey wave için şimdiden teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt