samsung wave güncelleme hatası 13 mb boş alan gerekli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xpalladium

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave güncelleme hatası 13 mb boş alan gerekli
arkadaşlar merhaba.. samsung kies yazılımı ile s8500 a güncelleme yapmak istiyorum fakat işlem
'' yükseltmek içi ek 13 mb sistem dosya alanı gerekiyor. gereksiz sistem dosyalarını silin '' hatası veriyor. hatadan sonra hafıza kartını çıkarrtım. telefonun içinde bulunan sonradan yüklenmiş dosya ve msj ları sildim telefon neredeyse fabrika ayarlarına geldi. bom boş. ama hala aynı hatayı veriyor.. bu soruna denk gelipte çözen varsa yardımcı olabilirmi.. şimdiden teşekkür ederim..

aybek1453

Üye
Önce asfalt 5 oyunu yüklüyse silip deneyin.Olmadı hard reset atıp deneyin.

silver021

silver021

Üye
senden resimlerini ve hafıza kartındaki bilgileri silmen istenmior. sen sadece telefondaki rom bölümünü boşaltıcaksın.
program ve uygulamaları hafıza kartına yönlendirmessen başına gelicekler bunlardır bu gayet normal. iyisimi *2767*3855# ye tıkla soft format at. arkasınada telefonu güncelle. (merak etme sım rehberin yada hafıza kartındakiler kalır)

aybek1453

Üye
senden resimlerini ve hafıza kartındaki bilgileri silmen istenmior. sen sadece telefondaki rom bölümünü boşaltıcaksın.
program ve uygulamaları hafıza kartına yönlendirmessen başına gelicekler bunlardır bu gayet normal. iyisimi *2767*3855# ye tıkla soft format at. arkasınada telefonu güncelle. (merak etme sım rehberin yada hafıza kartındakiler kalır)

Hocam yazdığınız hard reset.Soft reset değil.Telefondaki tüm bilgiler silinir aman dikkat
.Bunu yapacaksanızda rehberinizi kies aracılığıyla pc ye yedekleyin öyle atın.Dediğiniz gibi sim rehberi ve hafıza kartı silinmez.
Ama önce tel hafızasına yüklü olarak gelen asfalt 5 oyununu silip deneyin.Olmazsa bunları yapın.

silver021

silver021

Üye

Hocam yazdığınız hard reset.Soft reset değil.Telefondaki tüm bilgiler silinir aman dikkat
.Bunu yapacaksanızda rehberinizi kies aracılığıyla pc ye yedekleyin öyle atın.Dediğiniz gibi sim rehberi ve hafıza kartı silinmez.
Ama önce tel hafızasına yüklü olarak gelen asfalt 5 oyununu silip deneyin.Olmazsa bunları yapın.

hard format bu değil. istersen onuda bir araştır. bu sadece soft format kodu. ;)

aybek1453

Üye
http://www.maxicep.com/bada-os/samsung-s8500-wave-soru-cevap-376717.html

Soru 20:
Cihazıma reset atmak için kullanacağım kod nedir ?
Cevap: *2767*3855# bu kodu tuşlarsanız hard reset gerçekleşir.
Telefon hafızasındaki bütün bilgileriniz silinir ve telefon fabrika ayarlarına geri döner.Hafıza kartınıza belgelerinizi yedekleyerek sabit kalmasını sağlayabilirsiniz.
;)

silver021

silver021

Üye
http://www.maxicep.com/bada-os/samsung-s8500-wave-soru-cevap-376717.html

Soru 20:
Cihazıma reset atmak için kullanacağım kod nedir ?
Cevap: *2767*3855# bu kodu tuşlarsanız hard reset gerçekleşir.
Telefon hafızasındaki bütün bilgileriniz silinir ve telefon fabrika ayarlarına geri döner.Hafıza kartınıza belgelerinizi yedekleyerek sabit kalmasını sağlayabilirsiniz.
;)

hea öyle tamam haklısın. :P araştırman bu kadarmış yani.

buradan bak. biraz genel bi bakış açısı bulabilirsin. bu tamamıyla hard format olmakta olup telefonun sadece silinmesiyle değil sisteminde yeniden yüklenmesini sağlayan format tipidir. biz buna hard format dioruz.
*2767*3855# ile yapılan sadece fabrika ayarlarına geri dönmeyi ve hafızayı silmeyi sağlayan bir koddur.

aybek1453

Üye
Aferin sana :naughty: Biz reset ile formatı karıştırıyoruz.Sizin bahsettiğiniz 'format' , Benim bahsettiğim 'reset ' bi önceki mesajımda farkettim.İfade ve anlama yanlışlığı yapıyoruz.Sanırım bunu ilk mesajı tam düzgün okumayarak ben başlattım ama siz de uyanmadınız.

aydink_1903

aydink_1903

Üye
hea öyle tamam haklısın. :P araştırman bu kadarmış yani.

buradan bak. biraz genel bi bakış açısı bulabilirsin. bu tamamıyla hard format olmakta olup telefonun sadece silinmesiyle değil sisteminde yeniden yüklenmesini sağlayan format tipidir. biz buna hard format dioruz.
*2767*3855# ile yapılan sadece fabrika ayarlarına geri dönmeyi ve hafızayı silmeyi sağlayan bir koddur.
Kavramlarla fena oynamışsınız düzeltelim.

1. Linkini verdiğiniz şey Hard Format değildir.İlk olarak cepking te yazılmış ve Hard Format ibaresi kullanıldığından verdiğiniz linkte de aynısı devam etmiştir. Bunu naces dostuma anlatan kişi benim, ismini öyle yazmış düzeltmek istemedim. Aslen bu işlem "Preconfiguration Set" dir ve FW deki CSC bölümünde bulunan bölge/operator/ulke seçiminin tekrar yapılıp yüklenmesi veya değiştirilmesidir. Genel olarak FW ler (Özel seçilmemişse) KOR yani Kore ayarlı gelirler ve eğer Avrupa bölgesindeyseniz bu işlemi mutlaka yapmanız tavsiye edilir. (Beta FW ler kullanıyorsanız)

2. Hard Reset, Soft Reset vb adlar *2767*3855# işlemi için artık pek kullanılmamaktadır yabancı forumlarda özellikle Almanlar genel olarak MR (Master Reset) demektedirler ve çoğu ülkede de yerleşmiş bir ibaredir, aslen resmi yazılarda da genel olarak "Factory Format" ibaresi kullanılmaktadır.

İki işlem tamamen birbirinden farklı şeylerdir ve "Preconfigutaion Set" yaptıktan sonra MR yapmakta gereklidir.

Kolay Gelsin

aybek1453

Üye
Aydın hocam sizi burda görmek çok güzel :)
Açıklama için de teşkkürler.Alaylı bi şekilde araştırmama laf söylemişti arkadaş.O da yanlışmış yani :ehe sağolasın :oke:

xpalladium

Üye
    Konu Sahibi
*2767*3855# işlemini yaptım sistemi güncelledim teşekkür ederim yardımlarınız için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt