xpalladium
Üye
samsung wave güncelleme hatası 13 mb boş alan gerekli
arkadaşlar merhaba.. samsung kies yazılımı ile s8500 a güncelleme yapmak istiyorum fakat işlem
'' yükseltmek içi ek 13 mb sistem dosya alanı gerekiyor. gereksiz sistem dosyalarını silin '' hatası veriyor. hatadan sonra hafıza kartını çıkarrtım. telefonun içinde bulunan sonradan yüklenmiş dosya ve msj ları sildim telefon neredeyse fabrika ayarlarına geldi. bom boş. ama hala aynı hatayı veriyor.. bu soruna denk gelipte çözen varsa yardımcı olabilirmi.. şimdiden teşekkür ederim..
'' yükseltmek içi ek 13 mb sistem dosya alanı gerekiyor. gereksiz sistem dosyalarını silin '' hatası veriyor. hatadan sonra hafıza kartını çıkarrtım. telefonun içinde bulunan sonradan yüklenmiş dosya ve msj ları sildim telefon neredeyse fabrika ayarlarına geldi. bom boş. ama hala aynı hatayı veriyor.. bu soruna denk gelipte çözen varsa yardımcı olabilirmi.. şimdiden teşekkür ederim..
Biz reset ile formatı karıştırıyoruz.Sizin bahsettiğiniz 'format' , Benim bahsettiğim 'reset ' bi önceki mesajımda farkettim.İfade ve anlama yanlışlığı yapıyoruz.Sanırım bunu ilk mesajı tam düzgün okumayarak ben başlattım ama siz de uyanmadınız.
sağolasın