Samsung wave aklıma takılan bir soru.Wave kullananlar bakabilir mi ? (s8500-s8530)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
    Konu Sahibi
Samsung wave aklıma takılan bir soru.Wave kullananlar bakabilir mi ? (s8500-s8530)
Arkadaşlar samsung wave 1 yani s8500 wave 2 (s8530) deki gibi bada 1.2 ye güncellene biliyormu yoksa ilk sürümü olduğu gibi kalıyormu ? lütfen yardımcı olun arkadaşlar 1 haftadır bu sorunun yanıtını arıyorum.şimdiden teşekkürler ve iyi forumlar.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Arkadaşlar samsung wave 1 yani s8500 wave 2 (s8530) deki gibi bada 1.2 ye güncellene biliyormu yoksa ilk sürümü olduğu gibi kalıyormu ? lütfen yardımcı olun arkadaşlar 1 haftadır bu sorunun yanıtını arıyorum.şimdiden teşekkürler ve iyi forumlar.

Arkadaşım bir haftalık bir araştırmada nasıl bulamadın bu sorunun cevabını neyse ben sana bir kaç saniyelik bir cevap vereyim samsung wave 8500 serisi cep telefonlarımıza da 1.2 yüklenebiliyor şlu an için kies türkiye mağazasında yok ama bir çok kies mağazasına geldi bile 1.2 yazılımı çok yakında türkiye mağazasında da olacak bu yüzden yeni uygulama ve oyunlar 1.2 olarak yayınlandı:oke:

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler kardeş içimi rahatlattın ya :D

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
olduğu kimi kalsın bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt