Samsung Wave Acil durum kurtarma problemi YARDIM!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Feuerfrei40

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave Acil durum kurtarma problemi YARDIM!!!
meraba arkdaşlar. samsung bada versiyonunu 1.2 ye yükseltmek istedim kiesten. neyse indirmeye başladı fln yarıda hata verdi güncelleme başarısız oldu gibisinden. telefona baktım ekranda sembol belirdi telefon ve bilgisyar sembolu arasında ünlem işareti var. ve açılmıyor bu şekilde kaldı. napıcam acil yardım edin hemen yapmam lazım arkadşlar. eski versiyonuna nasıl geri çeviririm yükseltmicem 1.2 ye filan. sürümüne baktıgımda 1.0 yazıyordu. multiloaderle yapsam olurmu. 1.0 firmwareyi bulamıyorum. arkdaslar acil yardım bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: kadir heat ve sonerik

sonerik

sonerik

Üye
merhaba arkadaşlar aynı durum bendene mevcut araştırıyorum fakat bir şey bulamadım. heralde teknis servise gidecek...daha alalı 2 gün oldu.. keşke T20 alsaydım :(

ahmetcans

Üye
Multiloader ile halledebilirsiniz tek yapmanız gereken download mode a getirmek uygun fw sitede mevcut biraz emek ayrıca arkadaşım senin beceriksizliğin yüzünden telefon kötü ise daha bişi demiyorum kurcuklamasaydın nabalım git T20 al sana fazla zaten samsung wave

• Beğen
Tepkiler: furkey
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
Kardeşim olay basit istediğin fw yi bul forumda mevcut...sonra multiloader programını bilgisayarına yükle...cihazın ses kısma tuşuna+kamera tuşuna+no tuşuna basılı tutarak bekle download mode yazısı geldiğinde cihaz fw yüklemeye hazır demektir...cihazı pc'ye bağla indirdiğin sürümü multiloadere tanıt ve download tuşuna bas gerisini program halleder...eğer yeterli gelmediyse özelden yaz...

kadir heat

Üye
ya arkadaşlar bendede ünlem işareti çıktı kaybolmuyor.sadece kies'den telefonuma uygulama yükledim yardımcı olurmusunuz??? herhangi bir acil durum mesajı vermedi.

clonexcell

clonexcell

Üye
kiesi acin telefonu acin ve usb ile bilsayara baglayin sembol geldiginde kies uzerinde secenek menusunden acil yazilim kurtarmaya basin listede telefonunuzu secin. antivirus ve guvenlik duvarini devre disi birakin ve guncellemeye devam etsin

• Beğen
Tepkiler: furkey

furkey

Üye
merhaba arkadaşlar aynı durum bendene mevcut araştırıyorum fakat bir şey bulamadım. heralde teknis servise gidecek...daha alalı 2 gün oldu.. keşke T20 alsaydım :(

emin ol t20 yi kullanmak istemezsin...

halil105

Üye

----------Eklendi @ 00:49:03 ---------- Yazıldı @ 00:47:39 ----------

arkadaşlar wave S7230e var bende samsung apps nin güncellemesini yaptım sonra girdim tekrar istedi tekrar yyaptım sonra tekrar isteyince kapattım actım bu sefer de girmiyor hata veriyor silinsin mi diyor reset attım bu sefer samsung apps butonu tamamen gitti ne yapacağim bi bilen varmı yardım eden olursa cok sevinirim lütfennnnnn .......

ayrıca bilgisayara baglayıncada samsung kies den samsung apps ye girerken bu aygıt samsung apps tarafından desteklenmiyor diyor ne yapmam lazım acil yardım lütfen

iboksk23

Üye
No Tuşu NE yha download moda giremiyorum hepsini denedim acıkken de denedigimde ses kısılıyor :S lütfen yardım edin girmem lazım download moda fw yükliycem :S

cuneyt08700

Üye
arkadaslar 1 hafta oldu galaxy w alalı ii gidiyordu güzelde tel ama ...bu kurtrma kodu ne sıfır aldım daha oncede boyle birşey oluşturmadım yardımcı olanlara şimdiden teşşekürler..

hakan159951

Üye
Kardeşim olay basit istediğin fw yi bul forumda mevcut...sonra multiloader programını bilgisayarına yükle...cihazın ses kısma tuşuna+kamera tuşuna+no tuşuna basılı tutarak bekle download mode yazısı geldiğinde cihaz fw yüklemeye hazır demektir...cihazı pc'ye bağla indirdiğin sürümü multiloadere tanıt ve download tuşuna bas gerisini program halleder...eğer yeterli gelmediyse özelden yaz...

kardeş allah senden razı olsunnn beni kurtardın...

• Beğen
Tepkiler: xavxmaxi

hakan159951

Üye
kardeşler cok acil yardım edin samsung monte telefon kullanıyorummm gecenlerde acıp kapat mam gerekiyordu bnde ugrasmamak için direk bataryayı söktüm ama tekrar taktıgımda telefon acılmadı hiç bir belirti yok sarja takıyorum sarj göstergesindeki ilerleme cugubu ilerliyor ama sona gelmeden tekrar kapanıyor ve bu durum tekrarlıyor acılıp kapanıyor. multi louder ile fireware yüklemeye calıştım ama nafile telefon dowland moduna geciyor multilouderin butun hazırlıgını yapıyorum dowland ta tıklıyorum telefonda hiç bir belirti yok telefon kendinini yukleme geregi reset atıyor ama tekrar dowland moduna gecip yuklamaya devam etmiyor yani kısacası MULTILOUDER LE FİREWARE YAPAMIYORUM YARIDA KALIYOR LUTFEN YARDIM EDİN ACİL
BIRAZ UZUN YAZDIM İNSALLAK KAFA KARISTIRMAZ AMA DURUM BUNDAN İBARET....

- - - Eklendi - - -

KARDES BENDE BU DEDGİNİ YAPTIM AMA MULTİLODERİ HAZILIYORUM HEPSİ TAMAM DOWLAND DİYORUM YUKLEME BASLIYOR Bİ SURE TELEFON YUKLEMA GEREGİ KENDİNİ RESETLİYOR YA İŞTE BNM SORUN ORADA TELEFON TEKRAR KENDİNİ RESETLEYİNCE OTOMAİK OLARAK KENDİNİ RESETLEYİP TEKRAR YUKLEMEYE DEVAM ETMİYOR PİL DOLUYOR GİBİ İŞERET CIKIYOR AMA GOSTERGE CUBUGU SONA GELMEDEN TEKRAR RESET ATIYOR VE BU DURUM BÖYLE SUREKLİ DEVAM EDİYOR ZATEN SARJA YADA PC TAKMADAN HİÇ BİR SEKİLDE ACILMIYOR LUTFEN YARDIM EDİN... BUNA SEBEB OLAN SEYDE TELEFON CALIŞIRKEN BATARYAYI SÖKÜP TAKMAM OLDU BİR DAHA ACILMADI FİREWARE DE OLMUYOR YANİ LÜTFEN YARDIMMM....

AzoCan33

Üye
Merhaba Arkadaşlar Telefonum GT-S5253 Ve Sürümüde Bada 1.1 Onu 2.0 ye Çıkarmak istedim ve gerekli olan programlarımı indirdim ayarladım 1. işlemi bitiridim 2. işlem yüzde 96 oldu yanlışlıkla kabloyu çıkarttım . ve telefon kapandı hiçbir ekran gelmiyor download moduna bile geçmiyor açılmıyor pc de görünmüyor Bilgisi olan lütfen yardım etsin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt