Samsung Wave 723 yükseltme hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enginew22

enginew22

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave 723 yükseltme hatası
Kies 2 kullanarak cihaz yazılımını yükseltmeye çalışıyorum.Ama sürekli hata veriyor.Bağlantı kopuyor.Yardım ederseniz sevinirim.

byreader

byreader

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bende de var sürekli olarak bağlantı koptu diyor tekrar bağlanıyor ve tekrar aynı hatayı veriyor yardımcı olabilecek yokmu acaba?

KESPER

Üye
aynı sorun bende de var..hatta benim telefon konusma esnasında zırt pırt kapanıyor..sanki şebek problemi varmıs gibi davranıyor..samsung u aradım sorunu anlattım..yazılımı guncellersem sorun düzelir dediler..bende mumkun değil her seferinde kopuyor bir turlu yuksetme yapamıyorum dedim..şu anda bir çalısma var yeni bir surum guncellemesi yapıyoruz bu sebeble siz yukseltme mumkun olmuyor dediler ...yarın avcılarda ki samsung merkezine gidip surumu değiştireceğim..bakalım bu konusma sırasında kapanma ve çekmeme sorunu ortadan kalkacak mı görcez..kalkmazsa 2.kez yukseltme yaptırcam ...sonrada iade talebiyle geri vereceğiz..napalım..yani sorun bu...

bygeforce

bygeforce

Üye
kardeşim öncelikle kies programını GÖREV YÖNETİCİSİ-İŞLEMLER bölümüne gelerek kies ile ilgili çalışan programlara sağ tıklayıp İŞLEM AĞACINI SONLANDIR diyoruz...
Not: Telefon Pc ye Bağlı oLmayacak...

Daha Sonra Denetim Masasından Pc nin bölgesel dil ayarlarını (ABD) olarak ayarlıyoruz... Saatide (ABD) olarak ayarlayın...
Kies i YÖNETİCİ OLALARAK çalıştırın....
Telefonu Pc ye KİES modunda bağlayın...
Ve Paşa Paşa Güncellemenizi Yapın​

KESPER

Üye
işe yaramadı maalesef 3 kez timeout oldu..%200 lerde % 40 larda duruyor ve sonrasında timeout oldu onayla diyor..bu arada kies de de abd veya baska ulke secmemiz gerkli mi?zira ben abd göremedim listede

bygeforce

bygeforce

Üye
işe yaramadı maalesef 3 kez timeout oldu..%200 lerde % 40 larda duruyor ve sonrasında timeout oldu onayla diyor..bu arada kies de de abd veya baska ulke secmemiz gerkli mi?zira ben abd göremedim listede

ABD olayı kies de değil kardeşim... Pc nin DİL VE BÖGLCE AYARLARI bölümünden değiştireceksin.. PC nin dilini ve bölgesini ABD olarak değiştireceksin...

--------------- Ekleme ---------------

bunları yaparken USB taktığın girişi de değiştirmeyi dene...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt