Samsung Wave 723 hafıza kartı biçimlendirme ve hayal kırıklığı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave 723 hafıza kartı biçimlendirme ve hayal kırıklığı...
Öncelikle herkese merhabalar.Geçen facebook samsung türkiye sayfasından samsungla iletişime geçerek bazı sorularımı yönelttim.Sorularım arasında;bir hava durumu widgeti yüklemiştim daha sonra sildim hafıza kartında store(s2..vs.)hds diye bir dosya oluştu silinmiyorduda.Beni aradılar bu dosyayı telefona reset atarak yada hafıza kartını biçimlendirerek yok edebileceğimi söylediler.Bende telefonu yığın bellek modunda pc'ye bağladım.Hafıza kartı J'deydi sağ tıkladım biçimlendir dedim bir hata verdi ben hatayı internetten araştırdım.Daha sonra çalıştıra falan girdim internette denilen talimatları izledim bir şekilde hallettim.Daha sonra baktım o dosya yoktu ayrıca önceden herhalde yanlışlıkla 2 tane dosya silmiştim onlarda geri geldi ama samsung navigator mü ne falan vardı.Daha başka dosyalarda vardı ama şimdi resimler,sesler,videolar,temalar,diğerleri ve SThumbDB.tdb(bunlar öncedende vardı).Şimdi ehddx.exe birde autorun.inf dosyaları oluştu herhalde telefonu ilk aldığımda ben bu dosyaları silmiştim.Önceden müzikler, resimler klasörü samsung navigator falan ayrıyeten vardı ama şimdide onlar yok.Birde ben önceki telefonumdaki 4gb lık hafıza kartını buna takmıştım acaba o yüzden falan mı oldu?Lütfen bilgisi olan varsa yardım etsin.Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim...

veev

Üye
Biçimlendirip İçindeki Tüm Dosyaları Silmişsin Anladığım Kadarıyla

mildew583

mildew583

Üye
hafıza kartını telefon görüyorsa bi problem yoktur. şunu dene; (wave 8500'e göre söylüyorum 723'te nasıl bilmiyorum)
ayarlar/bellek/bellek kartı bilgileri burada sol altta biçimlendir var.8500 ile aynıysa buradan biçimlendirmeyi dene.değilse başka bir yerde mutlaka vardır kurcala biraz...

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını telefon görüyorsa bi problem yoktur. şunu dene; (wave 8500'e göre söylüyorum 723'te nasıl bilmiyorum)
ayarlar/bellek/bellek kartı bilgileri burada sol altta biçimlendir var.8500 ile aynıysa buradan biçimlendirmeyi dene.değilse başka bir yerde mutlaka vardır kurcala biraz...
evet ya orda varmış nasıl görmedim ya :(( tekrar biçimlendiriyim mi o zaman?Düzelir mi yani?

mildew583

mildew583

Üye
biçimlendir düzelecektir.

mildew583

mildew583

Üye
resimler, müzik, video bunlar var yani. sende yokmu şimdi?

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
resimler, müzik, video bunlar var yani. sende yokmu şimdi?
şuan bende olanlar resimler sesler videolar temalar diğerleri 2 tane dosya oluştu resimleri ve müzikleri atınca autorun.inf ve gikxi.pif birde SThumbDB.tbd dosyası var bu kadarda mesela benim şimdi resimlerd hem wallpaperler var hemde kendi resimlerim var sizdede öyle mi yoksa kendi resimleriniz için ayrıyaten bir klasörmü var?Birde bende önceden samsung navigator mü ne diye dosya vardı o önceki hafıza kartımı buna taktığım için falan mı oluştu önemli bir dosya mı o?Cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

mildew583

mildew583

Üye
SamsungNavigatör navigasyon dosyaları barındırır tekrar indirebilirsin önemli değil. SThumbDB.tbd dosyası bende de var. telefonunu bağla bilgisayara yığın bellekte. hafıza kartına gir. images'in içine herhangi bir resim at. telefon resmi açıyor mu açmıyor mu diye bak. açıyorsa hiç bir sorun yoktur.

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
SamsungNavigatör navigasyon dosyaları barındırır tekrar indirebilirsin önemli değil. SThumbDB.tbd dosyası bende de var. telefonunu bağla bilgisayara yığın bellekte. hafıza kartına gir. images'in içine herhangi bir resim at. telefon resmi açıyor mu açmıyor mu diye bak. açıyorsa hiç bir sorun yoktur.
SamsungNavigatorü nerden indireceğim ayrıca diğer soruma cevap vermediniz sizde resimler klasörü ayrıyaten kendi resimleriniz içinde var mı?Sizden rica etsem nolur şu dosyalarımda olan dosyaları teker teker yazar mısınız walla içim rahat etmiyecek :)Şimdiden teşekkür ederim.:heyo:

mildew583

mildew583

Üye
navigasyon kullanmıyorsan boşver navigatörü indirmeyi. ayrıca sen benim dediğimi yapsana kardeşim :D (resimler videolar sesler temalar diğerleri) bunlar var hafıza kartının içinde. hafıza kartında hiç bir şey yok gayet çalışıyor.

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
navigasyon kullanmıyorsan boşver navigatörü indirmeyi. ayrıca sen benim dediğimi yapsana kardeşim :D (resimler videolar sesler temalar diğerleri) bunlar var hafıza kartının içinde. hafıza kartında hiç bir şey yok gayet çalışıyor.
ben navigasyona girince samsung navigatör dosyası oluştu.Birde bende recyling mi ne ona benzer bir dosya vardı o neydi tam hatırlayamadım.Birde bende önceden ayrıyaten önceki 4 gb lık hafıza kartında ayrıyaten resimler falanda vardı neyse şimdiden teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...