SAMSUNG WAVE 3 GT S8600 e ANDROID YÜKLEME YAPILIR MI?

Konu Sahibi
SAMSUNG WAVE 3 GT S8600 e ANDROID YÜKLEME YAPILIR MI?
Elimde Kullanmadığım bir adet Wave 3 GT S8600 var
Bu cihaza Android işletim sistemi yüklenebilir mi?

Daha önce bildiğim kadarıyla, Wave 3 Bada2.0 ve diğerlerine Android yüklemek için, XDA Geliştici Platformu 3 yıllık bir çalışmanın ardından Android Sürücülerini Samsung Wave Cihaz' a yazmayı başardılar yani tamı tamına 3 yıl uğraştılar,
Ve bende birçok araştırma yaptım ama ROM'u da Nasıl Yükleneceğini'de bulamadım Eğerki deneyip yapan Arkadaşlar varsa yardımcı olabilirseniz Şimdiden Teşekkürler...

ConqueroR_1.4.5.3

Son düzenleme:

furyzer0

Üye
Elimde kaynak falan yok ama jeally beana kadar gelmişlerdi yanılmıyorsam kitkatdan sonrasını yaptılar mı bilmiyorum.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

Tepkiler: gokturk_28
    Konu Sahibi
Elimde kaynak falan yok ama jeally beana kadar gelmişlerdi yanılmıyorsam kitkatdan sonrasını yaptılar mı bilmiyorum.

En azından bir deneme yapsak Nasıl yapılır?
Çalışır mı Çalışmazmı diye düşünüyordum

ConcueroR_1.4.5.3[emoji185]

Son düzenleme:

furyzer0

Üye
Bilmiyorum bilgim yok bu konuda sadece bir zaman bakmıştım bende wave 525 vardı da o yüzden. Ona olmadığı için sonra bakmadım.

Konu Sahibi
Konularda birden cok rom var.Genellikle gt85xx icin,ama 8600 icinde mevcut. Yükleyebilirsen burdan bizi bilgilendir.

Bu konu hakkında bir çalışma buldum ama! bu çok karmaşık gibi geldi!

Lİnk;

Yazım dilleri farklı Formatta olması ve Nasıl yapılır konusunda pekte net açıklayıcı bir şey yok Türkçe karşılığı anlaşılır değil?
Geliştirici Arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz Teşekkürler

ConqueroR_1.4.5.3[emoji185]

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
Bu konu hakkında bir çalışma buldum ama! bu çok karmaşık gibi geldi!

Lİnk;

Yazım dilleri farklı Formatta olması ve Nasıl yapılır konusunda pekte net açıklayıcı bir şey yok Türkçe karşılığı anlaşılır değil?
Geliştirici Arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz Teşekkürler

ConqueroR_1.4.5.3

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
Bu konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar

#ConqueroR_1.4.5.3