gokhangulmez
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeş valla ben de bir çok program yükledim easy battery saver juice defener easy task killer dolphin companion ama hiç bir halt olmadı. Çıldıracağım ya tel bir gün gitmiyor durduk yere bitiyor hemde hçbir şey yamadan batarya şişmesi falan da değil. bazı yerlerde ramim 190 altına inmiyor ne yapacağım diyenler var ben 220nn altına indiremiyorum o kadar çok da program vs yüklü değil en fazla 10 15 tanewalla şöyle diyeyim şarj 2- 2,5 güne kadar gitmeye başladı, wi-fi + tel görüşmesi yaptığım halde .. 2program yükledim .. 1'i bataryanın daha uzun süre kullanılmasını sağlıyor (gerçekten yarıyor) .!! diğeride ekran kapalıyken calısan gereksiz programları kapatıyor yani ram'i temizliyor .. adlarını vereyim sizde faydalanın - Easy Battery Saver( batarya için ) - Easy Task Killer ( ram için ) ..
---------- Eklendi @ 00:26:39 ---------- Yazıldı @ 00:24:48 ----------
Google play'den indirin .. zten diğer kullanıcılarda metediyor ..
********************************************************************************************Kardeş valla ben de bir çok program yükledim easy battery saver juice defener easy task killer dolphin companion ama hiç bir halt olmadı. Çıldıracağım ya tel bir gün gitmiyor durduk yere bitiyor hemde hçbir şey yamadan batarya şişmesi falan da değil. bazı yerlerde ramim 190 altına inmiyor ne yapacağım diyenler var ben 220nn altına indiremiyorum o kadar çok da program vs yüklü değil en fazla 10 15 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?