Samsung W ( i8150 ) Şarj - Ram Sorunu ..

Sponsorlu Bağlantılar

gokhangulmez

gokhangulmez

Üye
    Konu Sahibi
Samsung W ( i8150 ) Şarj - Ram Sorunu ..
Alalı 3gün oldu .. %70 parlaklıkta -enerji tasarrufu modunda , 1tam gün gitmiyor..(sadece Günde sadece 2-3konusma yaptığım halde) . 2-3yere danıstım 3-4gün sürekli şarj et şarjın dayanıklıgı artar dendi Şuan öyle yapıyorum ama tık yok =/ .. ve Ram'in 175mb'den aşağı düştüğünü görmedim (sadece System işlemleri calısıyor) ama nedenini anlamıs değilim , bu ram'in böyle olmasında bir sorun olabilrmi ? zaten tam ram 512mb ' çekirdek işlemleri yiyor 351mb kalıyor .. Onuda yerse O.o ..

Konu hakkında bilgi sahibi olan varmı dostlar ? .. Bilgilenelim .. şimdiden teşekkürler ...

taka78

Üye
açıkçası ram sorunu bendede var ama büyük ihtimalle bataryası yemiştir babamın takoz siyah beyaz nokia sındada aynı sorun wardı batarya aldık 1 gün (12-24 saat mutlaka) şarj da durdu artık sürekli oyun oynuyorum ama 5 gün ila 1 hafta mutlaka gidio
okey ? ATLI

---------- Post added at 21:30:57 ---------- Previous post was at 21:29:57 ----------

gibi koşuyo telefon maşalllllllaaaaaah

---------- Post added at 21:31:48 ---------- Previous post was at 21:30:57 ----------

:horse:

gokhangulmez

gokhangulmez

Üye
    Konu Sahibi
um..Bakıcaz artık 1şeyler .. eyw

taka78

Üye
he bu arada uyku sersemi devrik cümle kurmuşum "ram sorunu bende de var ancak bilmiyorum die dewam etmesi lazımdı özür dilerim :horse:

by_van_helsing

Üye
Evet arkadaşlar ram sorunu bende de var zaten ICS güncellemesi de vermediler bu tele nasıl bir çözüm bulacağız ram konusunda bilemiyorum görev yöneticisinden hafızayı temizliyorum 190 lara indiği oluyor fakat görev yöneticisinden çıkıp hiç bir işlem yapmadan tekrar girince ram 250 ye çıkıyor 1.4 ghz işlemcisine güvendik ama nafile inşallah en kısa sürede bu soruna çözüm bulan birileri çıkar :((((

gokhangulmez

gokhangulmez

Üye
    Konu Sahibi
walla şöyle diyeyim şarj 2- 2,5 güne kadar gitmeye başladı, wi-fi + tel görüşmesi yaptığım halde .. 2program yükledim .. 1'i bataryanın daha uzun süre kullanılmasını sağlıyor (gerçekten yarıyor) .!! diğeride ekran kapalıyken calısan gereksiz programları kapatıyor yani ram'i temizliyor .. adlarını vereyim sizde faydalanın - Easy Battery Saver( batarya için ) - Easy Task Killer ( ram için ) ..

---------- Eklendi @ 00:26:39 ---------- Yazıldı @ 00:24:48 ----------

Google play'den indirin .. zten diğer kullanıcılarda metediyor ..

turker10

turker10

Üye
ekran parlaklığını en düşüğe al %10 faydasını görürsün....:oke:

taka78

Üye
iii geçmiş olsuun gülü gülü kullan

hadim35

Üye
custom rom larla olmazmı bu iş yaa. yani yüksek performans yanında optimize ramli romlar yokmu mesela?

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
512mb ram var 351mb ram kalıyor diyorsun ne güzel :) Galaxy Ace kullananlar ne yapsın 278 ram var task killer ile herşeyi kapatınca 190 da kalıyor geriye ne kaldı 88ram bunla ne yapılı? Hele bir de androidde? Zamanında C6-01 seçmemin sebeblerinden biri de buydu.

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi

talha789987

Üye
walla şöyle diyeyim şarj 2- 2,5 güne kadar gitmeye başladı, wi-fi + tel görüşmesi yaptığım halde .. 2program yükledim .. 1'i bataryanın daha uzun süre kullanılmasını sağlıyor (gerçekten yarıyor) .!! diğeride ekran kapalıyken calısan gereksiz programları kapatıyor yani ram'i temizliyor .. adlarını vereyim sizde faydalanın - Easy Battery Saver( batarya için ) - Easy Task Killer ( ram için ) ..

---------- Eklendi @ 00:26:39 ---------- Yazıldı @ 00:24:48 ----------

Google play'den indirin .. zten diğer kullanıcılarda metediyor ..
Kardeş valla ben de bir çok program yükledim easy battery saver juice defener easy task killer dolphin companion ama hiç bir halt olmadı. Çıldıracağım ya tel bir gün gitmiyor durduk yere bitiyor hemde hçbir şey yamadan batarya şişmesi falan da değil. bazı yerlerde ramim 190 altına inmiyor ne yapacağım diyenler var ben 220nn altına indiremiyorum o kadar çok da program vs yüklü değil en fazla 10 15 tane

karahanliist

Üye
Kardeş valla ben de bir çok program yükledim easy battery saver juice defener easy task killer dolphin companion ama hiç bir halt olmadı. Çıldıracağım ya tel bir gün gitmiyor durduk yere bitiyor hemde hçbir şey yamadan batarya şişmesi falan da değil. bazı yerlerde ramim 190 altına inmiyor ne yapacağım diyenler var ben 220nn altına indiremiyorum o kadar çok da program vs yüklü değil en fazla 10 15 tane
********************************************************************************************
Telefonunuzun Şarjının 2 gün gitmesini istiyorsanız 3g,Wifiyi yi kullanmadığınız zamanlarda kapatın. Farkı göreceksiniz en az %50 artacaktır. Eğerki dediğim oran olmaz ise lütfen yazın...

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi

6161dkey6161

Üye
paket veriyi kapatıyormusunuz eğer kapatmazsanız şarzınız birazda ondan tez biter

shadowmanfrk

Üye
rami niye bu kadar dert ediyorsunuz ki? aynı anda 2 tane oyun açılabiliyor ki bence hiç gerek yok ona rağmen ram dolmuyor işlemcisi ise harika telefon gayet hızlı,tlefonla yapılabilecek herşeyi yapıyorum minimum 1 gün gidiyor bataryanızda sorun olma ihtimali var ayrıca önerilen programlar kullanılabilir şarjın ömrünü uzatr

Fatih Enes

Fatih Enes

Üye
Sayın gokhanim1991 :

Ram Booster Pro Adlı program sayesinde benim ram 150 MB'ye kadar düşüyor. En kısa zamanda yararlı uygulamalar konu başlığı altında bu programıda atacağım.Batarya hakkında konuşmak gerekirse Canlı duvar kağıtları kullanmayın, ekran parlaklığı seviyesini düşürün ve internetiniz (3G) sürekli açık durmasın.

İyi Günler...

Üst Alt