ygtarsln
Üye
-
Konu Sahibi
-
Samsung ile ne alakası var ? İş yerinin suçunu firmaya atanlara ayrı hayranım.
şimdi bu adam neden samsung u savunuyo diyeceksiniz ama burda hata samsung a ait değil o mevkiye kadar adam kayırmayla gelen cahil insanları evrak işlerine getirirsen böyle olur işteİş yerinin markasının samsung olduğunu unutmayalım.
Ha direkt fabrikadan aldın yani ?İş yerinin markasının samsung olduğunu unutmayalım.
Tamam haklısın ama hiç değilse kendi hatalarından mağdur olan tüketicinin mağduriyetini gidermek için birşeyler yapılabilir.şimdi bu adam neden samsung u savunuyo diyeceksiniz ama burda hata samsung a ait değil o mevkiye kadar adam kayırmayla gelen cahil insanları evrak işlerine getirirsen böyle olur işteayrıca her markanın çalışanlarında böyle hatalar var gidip htc one alsan ne olacak sanki htc nin servisi süper servis mi hatasız mı yani burada senin de hatan var unutmamak gerek sonuçta bir personel samsung adına çalışıyorsa ve kötüyse bu samsung un da kötü olduğu anlamına gelmez, çalışanların yaptığı hata markanın ürünlerinin kalitesini düşürmemeli bence bir pazarlamacı olarak söylüyorum bizim şirketin kalitesini düşüren mallar değil, bize yanlış bilgi verip rezil olmamızı sağlayan güzel ama cahil sekreterler
Samsung gibi dev firmaların umrundamı sanki tüketici ? Amaçları sadece satmak gerisi umurlarında değil. Kendi hataları olsa bile tamir etmeyen çalışanları var. Sadece samsung değil tüm hepsinde htc, sony hiç farketmez. Bi de kullanıcının mağduriyetlerini gidermeye çalışsalar samsung batarTamam haklısın ama hiç değilse kendi hatalarından mağdur olan tüketicinin mağduriyetini gidermek için birşeyler yapılabilir.
Doğru söylüyorsun da Samsung'un kaç bin çalışanı bunların hepsini teker teker kontrol edemez. Bana hep iyi çalışanları denk geldi. Samsung GT-S5603 kullanırken normalde telefonunun garantiden çıkmış olması gerekiyordu çünkü telefonun sistemi değişmişti. Adam aldı bedava yaptı garantiden. Sonra telefonun şarj girişi bozuldu onuda bedava yaptı (normalde mekanik onarımda garantiden çıkar). Son garantinin bitmesine 2 ay kala tekrar telefonun şarj girişi bozuldu. Daha ben yapamam zaten 2 ay kalmış dedi garantiden çıkardı ama çıkarmadan önce telefonu yapıp verdi banaSamsung gibi dev firmaların umrundamı sanki tüketici ? Amaçları sadece satmak gerisi umurlarında değil. Kendi hataları olsa bile tamir etmeyen çalışanları var. Sadece samsung değil tüm hepsinde htc, sony hiç farketmez. Bi de kullanıcının mağduriyetlerini gidermeye çalışsalar samsung batar
sen şanslıymışsın o zamanDoğru söylüyorsun da Samsung'un kaç bin çalışanı bunların hepsini teker teker kontrol edemez. Bana hep iyi çalışanları denk geldi. Samsung GT-S5603 kullanırken normalde telefonunun garantiden çıkmış olması gerekiyordu çünkü telefonun sistemi değişmişti. Adam aldı bedava yaptı garantiden. Sonra telefonun şarj girişi bozuldu onuda bedava yaptı (normalde mekanik onarımda garantiden çıkar). Son garantinin bitmesine 2 ay kala tekrar telefonun şarj girişi bozuldu. Daha ben yapamam zaten 2 ay kalmış dedi garantiden çıkardı ama çıkarmadan önce telefonu yapıp verdi bana
Böyle çalışanlarıda var yani.
bak o konuda sana hak veriyorum niye işlemciler değişiyor ki ? aynı telefonun hem 4g lisini hem 3g lisini üretsinler ona göre 4g desteğine göre ülkelere paylaştırsınlar işteSamsung 10 yıl geçse de akillanmaz ; berbat musteri hizmeti damacana plastik malzeme kalitesi dandik touchwiz arayüzü ohooo say babam say apple ın ceo su olmeseydi keske Samsung'un ki ölseydi şerefsiz herif amerikaya snapdragon bize exynous veriyor dolandırıcı herifler
Allahtan Giresun daki kişi ben değilmişimYani Benim de sinirlendiğim şey bu. Bu maduriyet giderilmeli. Şimdi giresundaki kişi benim telefonumu istese hangi hakla koruyacağım kendimi ? Telefonun parasını ben verdim. Ben kırdım ama telefon onun.Aklınıza gelebiliyor mu nasıl bir şekilde yararlanabilineceğini bu durumdan . Neyse arkadaşlar. Fatura şikayetimizden 2 gün sonra paraf edildi. Şu an kaskoda. Umarım en kısa sürede gelir. Bu arada kasko şirketi cepkaskmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?