Samsung un normal ( android olmayan ) telefonları hangi işletim sistemini kullanıyor ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YawShack

YawShack

Üye
    Konu Sahibi
Samsung un normal ( android olmayan ) telefonları hangi işletim sistemini kullanıyor ???
Arkadaşlar Samsung Ch@t 335 yada Nokia C3-00 almayı düşünüyorum açıkcası bu seferki telefonuma fazla para vermek istemiyorum androidden sıkıldım :islik

Nokia C3-00 ı anladık tamam o symbian s40v6 kullanıyor ama Ch@t hangi işletim sistemini kullanıyor java mı ?

• Beğen
Tepkiler: cascı

avcitalip

avcitalip

Üye
samsung os yani adı yok samsung kendisi yazmış java uygulamaları çalıştırırlar başka bir işe yaramazlar ama c3 tense bence başka cihazlara bak

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Standart işletim sistemi diye geçiyor ve java desteği var.

YawShack

YawShack

Üye
    Konu Sahibi
iyi ozaman chati ele listeden :D

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
chati çıkar kesinlikle listeden . sadece java destekliyor ve çok kötü bi telefon kod bile işlemiyor onlara. Java yükleme sınırı var 500 kb ayrıca

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
genelde standart diye geçer

YawShack

YawShack

Üye
    Konu Sahibi
Peki nokia cihazlardan limit 350 tl önerdiğiniz bir cihaz varmı qwerty klavyeli fln rahat mesajlaşmak için

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Standart diye geçilen Java'dır.Yani Android'de biz Apk atıyoruz-tabii java hepsinde mevcut- sen de .jig uzantıları atacaksın.

aleranol

aleranol

Üye
bence c3 veya ashalara bakabilirsin.

YawShack

YawShack

Üye
    Konu Sahibi
saol

ugur1000

ugur1000

Üye
samsung star alabilirsin işletim sistemi samsungun çıkardıgı touchwiz1.0 arayüzlü işletim sistemidir fakat androiden sıkılmakda garip :S ama bundan daha cabuk bıkarsın en basidi android mamrket gibi bir marketi yok samsung fun clup var ama hep paralı ama javalar için appstore projesi yapıyorum ;) starın işlemcisi 208 MHz ARM9 CPU ram 1-2 mb bişey :) 100 mb hafızası var ayrıca yeni görüyorum 5230g yani gps modelid varmış :D istersen çim malı almaktansa bunun da tv si var ;) 5230 T modeli akat hepsinin birleştiği model yok :) ama star 2- 3 lere bakabilirsin :) star 1 demode oldu artık :)

YawShack

YawShack

Üye
    Konu Sahibi
Yok almayayım samsungu asha 306 yada c3 bana uyar tavsiyeleriniz için teşekkürler :D

- - - Eklendi - - -

Bu arada androidden sıkıldım dediğim htc bana illallah dedirtti :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt