GM Discovery 2 Samsung Ui Rom

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Ui Rom
TCL S960'ın romudur.Build.prob ve logo.bin Discovery 2 ve 2+ a göre yeniden yapılandırılmıştır.
Açılış Rusça ayarlardan çevirin yada fabrika ayarlarına sıfırlayın.(Türkçe'de %5 lik bir kısım gene rusça kalıyor.)

Not: Rom Sistem dosya düzenini değiştirdiği için bu romdan sonra stock roma dönmeniz tavsiye ederim.

Kurulum:
-Twrp kurulu olduğunu varsayıyorum.
-System yedeğimizi Alıyoruz.(backup (bence tüm tikleri işaretleyin) slider sağa çekip yedeği alıyoruz
-Wipe bölümüne girip Cache,Data,System,Custpack,Dalvikcache i tikleyip wipe işlemini başlatıyoruz.Ardından Mount Bölümüne gelip System 'in tikini kaldırıyoruz.
- Install bölümünden "S960_DATA500_SYSTEM1100.zip"Dosyasını yüklüyoruz.
Ve kuruluma geçmeden önce Reboot bölümünden recovery seçip tekrar recoveryi açmasını bekliyoruz.
-Twrp Tekrar açıldıktan sonra Install Bölümünden "S960_GalaxyS5_201411129.zip Dosyasını yüklüyoruz.

Yükleme bittikten sonra Telefon Otomatik Yeniden Başlıyor.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

lİNK :
Link 2 :

• Beğen
Tepkiler: Gofrettin115 ve ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Teşekkürler bu cihaz için rom yelpazesi genişliyor :oke: şarz kullanımı nasıl

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
bana biraz daha iyi geldi ama kullanımdan kullanıma fark eder tabi.

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Romu iftardan sonra deneyecem.
Burda demek istediğin ne ?
Not: Rom Sistem dosya düzenini değiştirdiği için bu romdan sonra stock roma dönmeniz tavsiye ederim.

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
Romdan sıkıldığınız zaman önce stock rom atın. Bu rom data ve system bölümlerinin üzerinde farklı bir biçimlendirme yapıyor.

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
Romdan sıkıldığınız zaman önce stock rom atın. Bu rom data ve system bölümlerinin üzerinde farklı bir biçimlendirme yapıyor.
Kardeşim Allah rızası için bir yardim et bana vallaha stres sen ölücem ben yedek almadim ROM atarken şimdide çarşı bin paylaştığı yedeği yuklucem fakat twrp siz olmuyor simdi ben bu yedeği twrp sen yüklerken adwenced yüklerini atıp format arıyorum fakat hata alıyorum mount> cache DİE bide ext4 flan yazıyor hatada ondan sonra mounta görüyorum cache yüklenmemiş tik arıyorum fakat almıyor yani tik ledigimde kabul etmiyor bunun çözümünü şöyle yada varsa discovery 2+ plus için stock ROM soyle ne olur :(

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Şuan discovery 2 için en iyi ROM hangisi onu yuklucem

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
Şuan discovery 2 için en iyi ROM hangisi onu yuklucem
Şuan için tamamen stabil bir romdan haberim yok.
Kardeşim Allah rızası için bir yardim et bana vallaha stres sen ölücem ben yedek almadim ROM atarken şimdide çarşı bin paylaştığı yedeği yuklucem fakat twrp siz olmuyor simdi ben bu yedeği twrp sen yüklerken adwenced yüklerini atıp format arıyorum fakat hata alıyorum mount> cache DİE bide ext4 flan yazıyor hatada ondan sonra mounta görüyorum cache yüklenmemiş tik arıyorum fakat almıyor yani tik ledigimde kabul etmiyor bunun çözümünü şöyle yada varsa discovery 2+ plus için stock ROM soyle ne olur :(
forumdaki 2+ orjinal rom yedeğini kullanıyorum ben.wipe cache attıktan sonra mount kısmına gir sadece sd cart tikli olsun yedeği indir sd kartdan restore et yeniden başlat Cache o an bağlı olmasa bişey olmaz.

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye

forumdaki 2+ orjinal rom yedeğini kullanıyorum ben.wipe cache attıktan sonra mount kısmına gir sadece sd cart tikli olsun yedeği indir sd kartdan restore et yeniden başlat Cache o an bağlı olmasa bişey olmaz.
Zenui ROM nasıl indiriyorum ama telefon da 11/ GB lık dosya atmam lzm sonra bidaha telefona at tek sıkıntı bu yer yok telde hafıza kartsiz benimki

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi

Linkten zen ui romun son halini indirebilirsiniz.263 MB.Alternatif olarak Otg Kullanabilirsiniz.

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye

Buna o orijinal yedeğin linkini verirmisin kardeşim zahmet olmazsa çok makbule geçer vallaha :(
Buna o orijinal yedeğin linkini verirmisin kardeşim zahmet olmazsa çok makbule geçer vallaha :(
Bu arada wipe cache yaptım twrp den fakat extf4 gibi bir hata ile karşılaştım :(
Sen bana yedeği at BN cwm ile kurayim. Birde?

Bu arada wipe cache yaptım twrp den fakat extf4 gibi bir hata ile karşılaştım :(
Sen bana yedeği at BN cwm ile kurayim. Birde?
Adem abi biraz acele ne olur :(

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Şisik bir rom gibi sanki boyutu yüksek ya

Teknojix

Teknojix

Üye
Bu romda çakma s5 lerden alınan bir rom. Fazla stabil değil. Kilit ekranını açarken bile kasmalar mevcut. Üstelik durum çubuğunda 4g yazıyordu. Şarjı fazla yiyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt