Samsung ue-46c7000 samsung led tv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

andomarda

Üye
    Konu Sahibi
Samsung ue-46c7000 samsung led tv
HD TV / LED TV / 3D TV / Dizi: Samsung LED TV, Samsung 7 serisi HDTV / Widescreen / Diagonal Ekran Boyutu: / Ekran Boyutu 117 cm: 46 inç / Ekran Oranı: 16:09 / Çözünürlük: 1920 x 1080 piksel / Kontrast Oranı (dinamik): 1,000,000:1 / HD-Ready / HD / 3D Ready / HD Format: 1080/24p / 100Hz Teknoloji / 200Hz Teknoloji / LED Backlight / LED teknolojisi: Edge LED / Dijital Tuner: DVB-T (HD) / Produkttyp: HDTV, Geniş Ekran, DLNA /








:nono::hmmm

LED TV nedir?
Sıradan Televizyonlar görüntü oluşturmak için arkadan aydınlatmalı floresan kullanırken Samsung LED TV Işık veren diyot (LED) kullanır. Bu LCD'lere oranla daha keskin görüntü ve %40'a varan enerji tasarrufu sağlar. Benzer teknolojiyi dizüstü ekranlarında da görürüz. Samsung'un devrim yaptığı nokta ise diğer üreticiler LED'i arkadan aydınlatma için kullanırken Samsung üzerinde barındırdığı ledleri ekran çerçevesinin yanına çekerek hem daha ince panel genişliğine ve hemde daha keskin görüntüye ulaştı.
Internet@TV
Internet tarayicisi kullanmadan Çevrimiçi servislerden yararlanın. Widget'lar (Tarayici gerektirmeyen ufak eklentiler) yardımıyla anlık hava durumu ve Finans bilgilerine veya youtube'daki videolari izlemeye kadar istediğiniz bilgiye Samsung Televizyonunuzla oturma odanizin rahatlığında ulaşın.
MEDI@ 2.0
İçerik Kütüphanesi;
Samsung LCD ve LED TV ile birlikte yüklü gelen içeriğe ulaşabilir, arzu ettiklerinizi silebilir veya samsung.com adresinden indirebileceginiz içeriği standart bir USB bellek ile TV'nize aktarabilirsiniz.
Önceden yüklü eğlendirerek eğiten içerikler
1. Galeriler
- Sanat [Sanat eserleri koleksiyonu]
- Manzara [Doğadan muhteşem görüntüler]
- Vahşi Yaşam [Vahşi hayvanların sakin resimleri]
2. Yemek
- Başlangıçlar [Hafif yemekler ve başlangıçlar]
- Ana Yemekler [En popüler tarifler]
- Tatlılar [Tatlılar ve içecekler]
3. Oyun
- Dinamik Bowling
- Sudoku+
- Akıllı Yıldız
4. Çocuklar
- Şarkılar [En sevilen çocuk şarkıları]
- Hikayeler [Heyecanlı çizgi maceralar]
5. Sağlık
- Temel Esneme Hareketleri [Temel esneme dersleri]
- Masaj [Ayak ve kafa masajı]
- Rahatlatan Müzikler [Gevşemenize yardımcı olacak sakinleştirici müzikler]
* Önceden yüklü içerikler, TV modeli ve bölgeye göre farklılık gösterebilir.
USB 2.0 Movie
Harici disk veya Usb bellek ile müzik, fotoğraf veya film dosyalarınıza Televizyonunuzdan kolayca ulaşabilirsiniz.
Wireless DLNA
PC'nizdeki veya DLNA uyumlu Cep telefonu ve video kameranızdaki içerige kablolu veya kablosuz bir şekilde ulaşabilirsiniz.






http://www.akillifiyat.com/searchF/46C7000/
 


Eisoptrofobik

Eisoptrofobik

Üye
Mesajım bulunsun
 

arshavin77

Üye
3D bir led tv. Özel yazılımını sayesinde 2D görüntülere derinlik kazandırarak 3D izlemenizi mümkün kılıyor. Görüntüler ham çok net hem de renkler çok canlı.Ayrıca internet tv özelliği sayesinde internete bağlanıp tanımlı sitelerden video izleyebiliyorsunuz.
 

Tnyavuz

Üye
Samsung un 2010 serileri bu sene çok tutuldu.Giriş seviyesinde olan c530-550 serileri usb den dvix oynatması sebebiyle alım tercihlerinde ön plana cıktı.c650 serisi zaten dünyanın en çok tanımam modeli olduğu için fazlasıyla tutuldu.c750 serisi 3d olan tek lcd olması ile dikkatleri üzerine çekti.c7000 modeli ise ilk çıkan 3d led tv olması ile ön plana çıktı....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt